Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 23:51

Εισιτήριο για το μπαράζ ο ΑΟ Πάρου-γκολ της χρονιάς Γενάρη μήνα ο Αρκουλής

Νίκη-σφραγίδα πέτυχε ο ΑΟ Παρου επί της Ενωσης με 2-1 και σκέπτεται από τώρα τον αγώνα μπαράζ, με τον δεύτερο του πρώτου ομίλου.

Μπορεί η εμφάνιση της ομάδας του κ. Τριανταφυλλάκου να μην κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, ίσως η ΕΝΩΣΗ στο πρώτο ημίχρονο να άξιζε κάτι ακόμα καλύτερο από το 0-1 που προηγήθηκε, όμως αυτό που μένει είναι οι τρείς βαθμοί. που προστέθηκαν στη συγκομιδή των γηπεδούχων.

Γρήγορο γκολ και έλεγχος ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο για την Ένωση

alt

Μόλις στο 9' μετά από κόρνερ του Δημήτρη Κρητικού και αποτυχημένο πρώτο σουτ του Παντελαίου, ο Μανώλης Ρούσσος εκμεταλλεύτηκε την αργή αντίδραση της άμυνας και του Χαριστού και τσίμπησε την μπάλα στέλνοντας την στα δίκτυα.

Αυτό επέτρεψε στους παίκτες του Τάσου Κοπανίδη να κάνουν ακριβώς όσα είχαν σχεδιάσει για τον αγώνα.

 

Σφικτοί πίσω, με τον Αλιπράντη και τον Τριβυζά να κυριαρχούν στον αέρα, με κλειστούς τους διαδρόμους στον άξονα καθώς ο Γιαννιώτης, αλλά και ο Νίκος Κρητικός που ακολουθούσε τον Αρκουλή όταν αυτός συνέκλινε, έδιναν βοήθειες σαν τρίτοι στόπερ, ενώ στα άκρα ο Ρούσσος με την βοήθεια του Γκεμπόρις είχαν κάνει δικιά τους την δεξιά πλευρά.

Οί γηπεδούχοι χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς κίνηση και χωρίς καλή κυκλοφορία ελάχιστα απείλησαν.

Αντίθετα η ικανότητα του Παντελαίου και η ταχύτητα του Καράι, έδωσαν τρεις φορές την ευκαιρία για δεύτερο γκολ.

Αφού πρώτα στο 15' ο Αρκουλής σούταρε άουτ από καλή θέση μετά από πάσα του Κρώνη, στη συνέχεια στο 18', στο 20' και στο 30΄ τρεις φαρμακερές αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων δεν απέφεραν κάτι.

 

aop-asteras-19-1-2014-1

Στην πιο κλασσική ο Δημήτρης Κρητικός μόνος του σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στις άλλες δύο οι τελικές πάσες κόπηκαν την τελευταία στιγμή από τους  Δαφερέρα και Νίκα.

Τελευταία καλή φάση στο 38', όταν ο Βιτζηλαίος έβγαλε ένα αδύναμο μεν, αλλά πολύ γωνιακό πλασέ του Αρκουλή

Η υπόλοιπη δραστηριότητα των γηπεδούχων αναλώθηκε σε γεμίσματα και στημένα, χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτεροι κίνδυνοι.

Ανατροπή, νεύρα και το γκολ του Στέλιου Αρκουλή

Όλοι είχαν αντιληφθεί, ότι κάτι έπρεπε να συμβεί για να μπουν οι γηπεδούχοι πάλι στο παιχνίδι.

Και συνέβη στο 56'.

Αφού με την είσοδο του Χρυσοχού στο 50' ο ΑΟΠ, άρχισε να αναπτύσσεται πιο ορθόδοξα, ο Στέλιος Αρκουλής υποδέχθηκε με πλάτη στο τέρμα και διαγώνια την μπάλα με το στήθος, στην περιοχή πέναλτι και με ένα απίστευτο ανάποδο ψαλίδι χάρισε στην ομάδα του την ισοφάριση και σε εμάς μία σπάνιας ομορφιάς ποδοσφαιρική στιγμή!

Αμέσως μετά ο Κρώνης σούταρε μόλις άουτ από πολύ καλή θέση στο 58' και στο 63' ο Καράι, τσαντισμένος από μία χαμένη προσωπική φάση, ανέτρεψε με τάκλιν από πίσω τον αντίπαλο του, εισπράττοντας την δεύτερη κίτρινη.

Την πρώτη την είχε δει στο πρώτο μέρος για διαμαρτυρία του, ζητώντας πέναλτι σε μία προσπάθεια του.

PAROS ENOSH NEWΓια την συγκεκριμένη φάση η προσωπική μας γνώμη, χωρίς να έχουμε δει το βίντεο, είναι ότι ο διαιτητής έκρινε σωστά.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι νευρικό, με πολλές μικροδιακοπές και χωρίς ρυθμό.

Όμως ο ΑΟΠ πλέον γινόταν συχνά απειλητικός και πίεζε με κάθε τρόπο.

Βγήκαν συνδυασμοί, κυκλοφόρησε η μπάλα και φαινόταν ότι είχε πάρει τα ηνία του αγώνα.

Στο 68' ο Γιουρτζίδης έσπασε την άμυνα με ατομική ενέργεια, έδωσε στο Δημογιάννη, αυτός έπαιξε το ένα-δύο με τον Χρυσοχό, αλλά ο Βιτζηλαίος, που έπαιζε με πρόβλημα τραυματισμού, έσωσε αποκρούοντας με τα πόδια.

Τελικά στο 71', πάλι από ομαδική προσπάθεια Δημογιάννη, Αρκουλή και Χρυσοχού, ο τελευταίος πλάσαρε από κοντά για το 2-1.

Ο υπόλοιπος αγώνας κύλησε με τους νικητές να κρατούν την μπάλα πολλή ώρα στην κατοχή τους και μόνο στο 80' απειλήθηκαν σε μία ξαφνική κάθετη του Παντελαίου, ο Στρατής Κρητικός πρόλαβε την έξοδο του Χαριστού, αλλά η γρήγορη επιστροφή και απομάκρυνση του Νίκα, τελείωσε την φάση.

Στο 88' ο Γιουρτζίδης μόνος του από πάσα του Γαβαλά απέτυχε να χρισθεί σκόρερ και το ματς τελείωσε με τους γηπεδούχους ανακουφισμένους και τους φιλοξενούμενους παραπονεμένους, αφού η προσπάθεια τους δεν τους απέφερε κάτι από το παιχνίδι.

Το διαιτητικό τρίο των κ.κ Α. Σουλτάνη-Λ. Μενδρινού-Α. Μουτάφη, είχε σωστές υποδείξεις.

Στον πειθαρχικό έλεγχο υπήρξαν προβλήματα, αλλά δεν βοήθησαν καθόλου οι παίκτες με την συνεχή γκρίνια και την τάση να εκβιάζουν το φάουλ σχεδόν σε κάθε φάση.

Η συμβουλή μας

Αμέσως μόλις ανέβει το βίντεο του αγώνα στο Sport Cyclades, δείτε οπωσδήποτε το γκολ του Στέλιου Αρκουλή.

Γιατί το ποδόσφαιρο πάνω απ' όλα είναι θέαμα!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Τ.), Χαριστός 5.5, Κρουσταλάκης 5.5, Μπαρδάνης 4.5, Νίκας 5.5, Τσαντουλής 5.5, Δαφερέρας 5.5 (50' Χρυσοχός 6.5), Πετρόπουλος 5.5 (84'Γαβαλάς), Δημογιάννης 6, Γιουρτζίδης 5.5, Αρκουλής 8 (90'Μουλάς)

ΠΑΓΚΟΣ

Κασιμάτης, Λάμπρου [τερμ.], Πρίφτης, Σάμιος Π.

ΕΝΩΣΗ: (Κοπανίδης Τ.), Βιτζηλαίος 6, Κρητικός Ν.5.5, Ρούσος 6 (71'Κρητικός Στρ.), Τριβυζάς 5.5, Αλιπράντης 6 (85'Τσιγώνιας), Γιαννιώτης 5.5, Γκεμπόρις 5.5, Παντελαίος 6, Κληρονόμος 5.5, Κρητικός Δ. 5.5 (79'Παπαδόπουλος), Καράι Β. 5.5.

ΠΑΓΚΟΣ

Καράι Μ., Τζανακόπουλος [τερμ.], Σάμιος Μ.

aop-asteras-19-1-2014-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares