Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 19:36

Με ευκολία 3-0 την Στενή

Σε ένα εύκολο απόγευμα για τον Αίαντα, μετατράπηκε η αναμέτρηση με την ΑΕ Στενής, με τους Συριανούς να σημειώνουν νίκη με 3-0 και να ανεβαίνουν προσωρινά στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, με το 1ο μέρος να είναι ισορροπημένο χωρίς μεγάλες φάσεις και την επανάληψη, όπου οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, σκοράροντας τρεις φορές και «καθαρίζοντας» τελικά το παιχνίδι.

Το 1-0 έκανε με προβολή στο 53΄ ο Βασάλος. Στο 70΄ο νεοαποκτηθέντας Κωτσής άνοιξε λογαριασμό ως παίκτης του Αίαντα, πετυχαίνοντας το 2-0 με σουτ που κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Ζαλώνη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γκούφας, έπειτα από ριμπάουντ σε δοκάρι του Λούσα.

 

Στις τάξεις των γηπεδούχων πάντως οι δικαιολογημένοι πανηγυρισμοί για τη νίκη με τον ΑΟΣ καλά κρατούν, αφού οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τα μεγάφωνα του γηπέδου ηχογραφημένα αποσπάσματα από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Διαιτητές ήταν οι: Μενδρινός, Αρμακόλας και Μουτάφης.

 

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Συριανός, Μεμάι, Φουάσης, Βασάλος, Καμπάνης (57΄Αναγνωστόπουλος), Καράβας (77΄Μαραγκός), Κωτσής, Σαμπάν Λούσσας, Μπαλόπιτας, Σταφυλάς (46΄Γκούφας).

 

ΑΕ Στενής (Ζαλώνης): Ν. Ζαλώνης, Αρμακόλας, Παλαμάρης, Μ. Ζαλώνης, Νάζος, Γ. Ζαλώνης, Ι. Φώσκολος, Μ. Ζαλώνης, Τζες, Δαρμής (74΄Αλβέρτης), Λειβαδάρης (64΄Σουράνης).

AJAX-STENI 2-1 2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares