Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 19:47

Έξαλλος με τον Διαιτητή ο Ζαλώνης

Πυρ και μανία ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Ταμίας του ΑΟ Τήνου Αλέξανδρος Ζαλώνης. Ο Τηνιακός παράγοντας με μία προσωπική του ανακοίνωση διαμαρτύρεται με χειμαρώδει τρόπο για τη διαιτησία του Συριανού διαιτητή.

Η ανακοίνωση του κυρίου Ζαλώνη.

Αναρωτιέμαι αν κοιμάστε τα βράδια;;; Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση. Σήμερα γίναμε μάρτυρες άλλης μίας κακής εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας, με την απόφαση του διαιτητή κ. Αγγέλου να αποβάλει παίχτη της ομάδας μας με δεύτερη κίτρινη έπειτα από υπόδειξη του αντίπαλου ποδοσφαιριστή (ακόμα και αν είναι δεύτερη κίτρινη που δεν ήταν μόνο που το υποδεικνύει ο αντίπαλος πρέπει να βγάλει και σε αυτόν κίτρινη) –κόκκινη εφεύρεση σε βάρος της ομάδας μας, Μόλις δέκα λεπτά αργότερα ουσιαστικά προκαθορίζει την έκβαση του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα ο διαιτητής κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρο χέρι ποδοσφαιριστή του ΑΟΣ ο όποιος κάνει σέντρα και γίνεται το 0-2, ο ποδοσφαιριστής είχε και κίτρινη κάρτα όπως καταλαβαίνετε θα έπρεπε να αποβληθεί κιόλας.

Σαν να μην έφτανε αυτό μετά από πέντε λεπτά γίνεται το 0-3 με τουλάχιστον 7 μέτρα οφσάιντ η απάντηση του επόπτη ήταν μιλούσα στην εξέδρα.

Αναρωτιέμαι πως κοιμάστε τα βράδια όταν βλέπετε μια ομάδα νεαρή σε ηλικία 5 βασικοί κάτω των 20 της στερήσατε το όνειρο, και ποιο όνειρο; να μην την θεωρούν σίγουρη, ότι πάνε στην ΤΗΝΟ για τους τρεις βαθμούς. Για αυτά τα παιδιά είναι ένα στοίχημα να κόψουν βαθμούς από μια καλύτερη ομάδα ξέρετε ποιο στοίχημα το στοίχημα για το μέλλον, αλλά τι σας λέω τώρα εσάς το μόνο βέβαιο, είναι πως όχι μόνο θα κοιμάστε τα βράδια, αλλά θα γίνεται ακόμα πιο θρασείς στο μέλλον βλέπεις όταν μικρός είσαι άνθρωπος της σφαλιάρας όταν απόκτησης δύναμη βγάζεις τα εσώψυχα σου.

Υ.γ. ο επόπτης Μουτάφης ήταν άψογος.

Υ.γ. 2 νομίζω με τέτοιες διαιτησίες μειώνεται και μια νίκη του Α.Ο.Σ. που μπορεί να κερδίσει και χωρίς σφυρίγματα

Υ.Γ. 3 ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

Ταμιας

Α.Ο.Τηνου

ΖΑΛΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares