Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 21:05

Κρατάει την γιορτή

Με χατ τρικ του Μπρέσεβιτς και δύο γκολ του Πλατέλα η ΑΕΚ μετέτρεψε το πέρασμα της από τη Νάξο σε περίπατο, αποδεικνύοντας γιατί είναι η πρώτη ομάδα στον όμιλο και ότι το πέρασμα της από τη Γ΄Εθνική, σύντομα θα αποτελεί γρήγορα μία κακή ανάμνηση.

NAXOS MAYROSΟ Πανναξιακός με την συγκινητική στήριξη των φιλάθλων του κατάφερε να τους κρατήσει στο όνειρο για 47 λεπτά, όπου το σκορ ήταν 0-0.

Στο 48’ ο Μπρέσεβιτς άνοιξε το σκορ, με την ΑΕΚ σε εκείνο το σημείο να παίρνει μπροστά και να παίζει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, το οποίο την έκανε να σκοράρει κατά ριπάς. Ο Σέρβος με πέναλτι στο 53΄κάνει το 0-2, με τον Πλατέλλα στο 57’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο ίδιος παίκτης στο 63’ έκανε το 0-4, με τον Μπρέσεβιτς να πετυχαίνει στο 76’ το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Ο Πανναξιακός τελείωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι με απώλειες, καθώς ο Γιώργος Καρούσης τραυματίστηκε στο γόνατο και ίσως μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ ο Λίμα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82ο λεπτό.

Η ομάδα της Νάξου θα πρέπει να κοιτάξει τα παιχνίδια του 2ου γύρου, καθώς δεν είναι δυνατών να σταθεί σε ένα παιχνίδι, που στην ιστορία θα παραμείνει μία γιορτή για ολόκληρο το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Γιουρούσης, Μεσημέρης, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος, Λίμα, Καλογέρης, Καρούσης (41' Παπαδόπουλος), Βούλγαρης, Ντούκα, Αριανούτσος, Ρόβας Χ.

ΑΕΚ (Τρ. Δέλλας): Καραγκιολίδη, Γεωργέας (68' Παληαρούτας), Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο (78' Τσεβάς), Γροντής (69' Τσουκαλάς), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

Όλα τα παραλειπόμενα από τον αγώνα σε επόμενες δημοσιεύσεις μας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares