Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 18:12

Βάζει «νερό στο κρασί» του ο Ζαλώνης

Παίρνει πίσω μέρος τον όσων είπε ο ταμίας του ΑΟ Τήνου Αλέξανδρος Ζαλώνης. Μία ημέρα μετά την προσωπική ανακοίνωση που εξέδωσε και αφορούσε την διαιτησία του κυρίου Σοφούλη, ο ίδιος απέστειλε στα ΜΜΕ μια δεύτερη ανακοίνωση με την οποία αναιρεί μία πρόταση από την αρχική του ανακοίνωση.

Είναι πολύ πιθανό ο παράγοντας να έχει παρασυρθεί από την παρορμητικότητα που είναι κάτι το φυσικό για το νεαρό της ηλικίας του. Πάντως πληροφορίες από την Τήνο αναφέρουν ότι ο κύριος Ζαλώνης είναι παράδειγμα παράγοντα που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στον ΑΟΤ.

Μάλιστα στο τέλος της νέας του ανακοίνωσης ο κύριος Ζαλώνης, απαντά σε σχόλια τα οποία αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι πολέμιος του ΑΟ Σύρου.

Η νέα ανακοίνωση

Μια μέρα μετά τον αγώνα και πολύ πιο ήρεμος αισθάνομαι την ανάγκη να ανακαλέσω την παρακάτω πρόταση από την χθεσινή μου διαμαρτυρία : «αλλά θα γίνεται ακόμα πιο θρασείς στο μέλλον βλέπεις όταν μικρός είσαι άνθρωπος της σφαλιάρας όταν απόκτησης δύναμη βγάζεις τα εσώψυχα σου».

θέλω να ζητήσω συγνώμη αν έθιξα κάποιους σκληρά άλλα ήταν μέσα στην φορτισμένη ατμόσφαιρα της αδικίας που υπέστη η ομάδα μου , και πάλι συγνώμη.

Υ.Γ. όσο για τα παπαγαλάκια που με λένε αντί ΑΟΣ έχω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη δύσκολη συνεχεία και να μην βάζουν ταμπέλες σε ανθρώπους αν δεν ξέρουν. Και είμαστε τόσο πολύ αντί ΑΟΣ που είστε ισοβαθμία με τον Αγιαξ χάρη σε εμάς (2-2 με Αγιαξ στον πρώτο γύρο ). Τα έχετε μπερδέψει λίγο.

Εδώ θα δείτε την πρώτη ανακοίνωση

Το βίντεο του αγώνα εδώ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares