Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 23:16

Δηλώσεις του Παπαδάκη και φωτοστιγμές από το ντέρμπι

Η πρώτη εμφάνιση του με τη Φανέλα του ΑΟΣ συνοδεύτηκε με μία μεγάλη νίκη. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη που μίλησε στο sportcyclades.grγια τη νίκη της ομάδας του, για τα προσωπικά του συναισθήματα, αλλά και για το μέλλον.

Γιώργο η πρώτη σου εμφάνιση με τη νέα σου ομάδα συνοδεύτηκε με μία μεγάλη νίκη. Τι νομίζεις ότι έπαιξε ρόλο, ώστε από το καναβάτσο του 1ου μέρους να μπείτε και πάλι στο παιχνίδι και τελικά να πανηγυρίστε μία νίκη που ισούται με μία ολόκληρη χρονιά. Επίσης τι συναισθήματα είχες προσωπικά; και μέχρι που νομίζεις ότι μπορείτε να φτάσετε;

papadakis ypografi«Πανηγυρίζουμε μια μεγάλη νίκη η οποία ήρθε με μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο δεύτερο μέρος καθώς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί... Ο αντίπαλος ήταν βαθμολογικά αδιάφορος και αυτό έπαιξε ρόλο γιατί προσπαθούσε να διεκδικήσει την νίκη χωρίς άγχος! Παρόλο την όχι και τόσο καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, μιλήσαμε ήρεμα στα αποδυτήρια και καταλάβαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Έτσι και έγινε και αφού ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας και το πάθος μας, πήραμε τη νίκη… Όσο για μένα προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε το ντεμπούτο μου με αύτη την νίκη! Ένιωθα πολύ καλά από τις πρώτες προπονήσεις και αυτό βγήκε και στο παιχνίδι, έχοντας πολύ καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου! Όσο για το που μπορεί να φτάσει αύτη η ομάδα… κάθε Κυριακή και πιο μακριά!! ευχαριστώ πολύ».

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στον φακό της Ειρήνης Παππά εδώ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares