Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 07:36

Pre Game: Ένωση - Παμμηλιακός

Αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση κορυφή και την είσοδο του στα μπαράζ της τελικής φάσης του πρωταθλήματος ταξιδεύει το Σάββατο στην Πάρο ο Παμμηλιακός.

 

MHLOS NEW-2013Στις 3.30 το απόγευμα στο γήπεδο «κλουβί» των Μαρμάρων η ομάδα της Μήλου καλείται να τελειώσει αυτό που έπρεπε να ήταν ήδη τελειωμένο όταν και είχε αποσπαστεί οκτώ (8) ολόκληρους βαθμούς από τον δεύτερο ΑΟ Πάρου. Αντίπαλος η Ένωση. Ένα παιχνίδι που για τον Παμμηλιακό χωράει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη και οι 3 βαθμοί, καθώς περιθώρια πλέον για νέες απώλειες δεν υπάρχουν. 

Ο ΑΟ Πάρου βρίσκεται μόλις δύο (2) βαθμούς πίσω και καραδοκεί σε νέο στραβοπάτημα των «κόκκινων», ώστε να «κλέψει» αυτός την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στα μπαράζ του Μαρτίου. Έχοντας μάλιστα το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού είχε ηττηθεί στη Μήλο με 2-1 ενώ κέρδισε με 3-1 στην Πάρο! Οι «μπλε» παίζουν την Τρίτη στη Σίφνο με τον Πανσιφναϊκό και υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική τον ΑΟ Σερίφου στην Πάρο. Η Μηλέικη ομάδα θα περιμένει τελευταία αγωνιστική στη Μήλο τον Πανσιφναϊκό.

Ο Ζαχαρίας Γκούτζας θα έχει όλα τα βαριά όπλα της ομάδας του σε αυτό το ταξίδι που για διάφορους λόγους είχαν απουσιάσει από τα ματς με τον ΑΟ Πάρου στην Παροικιά και με το Νηρέα στη Μήλο με τον Παμμηλιακό να γνωρίζει δύο συνεχόμενες ήττες κάτι το οποίο είχε να συμβεί σχεδόν 3 χρόνια!

Στην αποστολή λοιπόν για τον αγώνα στα Μάρμαρα βρίσκονται οι: Αϊβαλιώτης Θέμης, Παπαδημητρίου Στάθης, Κυρίτσης Ηλίας, Τσιριγωτάκης Παναγιώτης, Μπαριάμι Κλαούντιο, Κλάιντι PAROS ENOSH NEWΜήτσι, Σίδερης Αργύρης, Σίδερης Σταμάτης, Καμακάρης Μάριος, Σύτη Μίγκεν, Καμακάρης Βασίλης, Ατανάσοφ Πήτερ, Φρόκου Τζοβάνι, Ζούλιας Άγγελος, Πουλάκης Αντώνης, Μαθιουδάκης Μιχάλης και Δρίλης Κωνσταντίνος.   

Θα απουσιάσει δηλαδή μόνο ο τιμωρημένος Αχμέτ και ο τραυματίας από πέρυσι Μάνη (ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις για να προλάβει τα μπαράζ).

Αρκετά προβλήματα απουσιών έχει, βάσει του ρεπορτάζ, η Ένωση καθώς θα λείψει σίγουρα ο τιμωρημένος Βασίλης Καράι (βασικός επιθετικός), ο τραυματίας Γιάννης Βιτζηλαίος (βασικός τερματοφύλακας) ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι: Μίλτος Καράι (λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο), Αλεξανδρος Παντελαιος απουσιάζει Αθήνα, και ίσως ο Σταύρος Κληρονόμος για επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Οι πιθανότητες να βρίσκεται κάποιος εξ’ αυτών στην αποστολή της Ένωσης είναι απειροελάχιστες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares