Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 13:52

Pre Game: Νηρέας - Ένωση

Την Κυριακή στις 4μμ στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς ο Νηρέας θα αντιμετωπίσει την Ένωση.

 

PAROS ENOSH NEW

Το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο μιας και η ομάδα της Νάουσας έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στον νοκ άουτ αγώνα που οδηγεί στα μπαράζ.

Ο Νηρέας με 14 βαθμούς και με δύο εναπομείναντα παιχνίδια ελπίζει σε ήττα του ΑΟ Πάρου από τον ΑΟ Σερίφου που έχει 19 βαθμούς.

Οι Ναουσαίοι θα παραταχθούν με απώλειες. Ο Μιχάλης Παπαδάκης ο οποίος έμεινε για άλλο ένα ματς εκτός αποστολής. Δεν επιστρέφει ούτε και ο Αντώνης Κορτιάνος λόγω τιμωρία αλλά και ο Αλέξης Χατζία λόγω του σοβαρού τραυματισμό του πριν περίπου δυο μήνες.

 

Από τους «χωριανούς» οι οποίοι είναι αποδεκατισμένοι από τις τιμωρίες και από τους τραυματισμούς, θα προσπαθήσουν με 11αδα που θα περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα, να φανούν ανταγωνιστικοί. Ο έμπειρος τεχνικός της Ένωσης κ. Τάσος Κοπανίδης δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτό το ματς τους τιμωρημένους Παντελαίο Αλέξανδρο και Μανώλη Ρούσσο, τους τραυματίες Μίλτο Καράϊ και Βιτζηλαίο Γιάννη, αλλά και τον Σταύρο Κληρονόμο που θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους, αντιθέτως επιστρέφει στην ομάδα ο Βασίλης Καράϊ μετά την τιμωρία του.

Στον πρώτο γύρο σε ένα συναρπαστικό ματς που είχε γίνει στα Μάρμαρα, ο Νηρέας είχε επικρατήσει με σκορ 3-2.

 

 

Διαιτητής της αναμετρήσεις θα είναι ο κ. Μενδρινός Λάμπρος με βοηθούς τους κ.κ. Δεσύπρη Νίκο και Μουτάφη Αντώνη.

 

 

Δείτε το βίντεο με τις φασεις αλλά και τα γκολ του πρώτου γύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares