Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 17:25

Με Μανδραϊκό για το καλύτερο

Ο Πανναξιακός ζητάει επιτέλους νίκη κόντρα στον Μανδραϊκό (Κυριακή, 13:00) χωρίς τους Αριανούτσο, Καλογερή - Αγιασμός έγινε την Τετάρτη– Τι δηλώνει ο νέος τεχνικός της ομάδας Μιχαήλοβιτς για τα παιχνίδια… Ο Πανναξιακός ζητάει επιτέλους νίκη κόντρα στον Μανδραϊκό (Κυριακή, 13:00) χωρίς τους Αριανούτσο, Καλογερή - Αγιασμός έγινε την Τετάρτη– Τι δηλώνει ο νέος τεχνικός της ομάδας Μιχαήλοβιτς για τα παιχνίδια…

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε έως τη στιγμή που θα γυρίσει ο …τροχός. Κάθε αγώνες, κάθε αγωνιστική είναι κομβικής σημασίας. Βρισκόμαστε στη 2η αγωνιστική του 2ου γύρου και η ομάδα της Νάξου ταξιδεύει στη Μάνδρα και δη στο Φράγκειο, όπου κόντρα στον τοπικό Μανδραϊκό, το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) θα επιχειρήσει να ξορκίσει τα δαιμόνια, την κακοτυχία και τα κακά πνεύματα σε μία προσπάθεια να επιστρέψει στις νίκες για πρώτη φορά από την 20η Οκτωβρίου. Σύμμαχος; Το γεγονός ότι ο Μανδραϊκός είναι μέσα στη γκρίνια μετά τη συντριβή από την ΑΕΚ (8-0) που έφερε θέμα ακόμη και αλλαγής προπονητή (βλ Βογιατζής).

Βέβαια αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και η ομάδα της Νάξου να βρει απέναντί της μία ενδεκάδα που θα τρώει σίδερα και θα ζητήσει απαντήσεις για την ήττα. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Αυτό που μετράει είναι σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα της Νάξου.

Αισιοδοξία

Το απόγευμα της Τέταρτης είχαμε λοιπόν αγιασμό. Το δεύτερο για φέτος. Σε μία προσπάθεια να λύσουν τα καινά δαιμόνια. Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια. Μάλιστα έχει βάλει και το πήχη όσον αφορά τη σωτηρία, στους 36 βαθμούς και τονίζει «από τους 33 έως τους 36 βαθμούς θα παιχτεί η σωτηρία στη κατηγορία. Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω ότι οι παίκτες ανταποκρίνονται σ’ αυτά που ζητάμε. Και βέβαια το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Οφείλουμε και πρέπει να το κερδίσουμε. Όπως θα πρέπει να κάνουμε και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή. Αλλά το πιστεύω και το πιστεύουν και οι παίκτες μας». Και μάλιστα αρχίζουν να το πιστεύουν και οι παράγοντες καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαμε και γεύμα συμφιλίωσης με όλους τους παράγοντες ώστε η ομάδα να παλέψει ενωμένη έως το τέλος της χρονιάς… Στην αποστολή επιστρέφει ο Λίμα που δεν είχε αγωνιστεί με τον Ερμή λόγω καρτών αλλά θα απουσιάσουν οι Καλογερής (κάρτες) και Καρούσης (την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει εάν και πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση). Μεγάλος άτυχος ο Χρήστος Αριανούτσος. Ο εκ των πλέον ταλαντούχων αθλητών της ομάδας ένιωσε ενοχλήσεις στα πόδια, διαπιστώθηκε ότι παίζει τραυματίας εδώ και εβδομάδες και θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου δέκα ημέρες… Επίσης στην αποστολή δεν αποκλείεται να δώσει το παρών για πρώτη φορά φέτος και ο Μπονιάκος που αρχίζει να κερδίζει …μέτρα όσον αφορά την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα.

Διαιτητές

Τέλος, όσον αφορά τους «άρχοντες με τα μαύρα» ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 17η αγωνιστική όπου ρεπό έχει ο ΠΑΟ Κρουσώνας και η ΑΕΚ δεν πήρε τελικά εισιτήρια για τον αγώνα εκτός έδρας με τη Θύελλα στη Ραφήνα. Και πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ηρόδοτος για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες φεύγει από τη Κρήτη. Όλες οι αναμετρήσεις πλην του Πανναξιακού θα ξεκινήσουν στις 15:00 και έχουμε: Ερμής Ζων. - Ηλυσιακός: Ζαχαριουδάκης, Δασκαλάκης Αντ., Γαρεφαλάκης Στ. (Ηρακλείου), Μανδραϊκός – Πανναξιακός: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), Σπανός, Γκαβέρας Δ. (Αχαϊας), Θύελλα Ραφήνας - ΑΕΚ: Μακρυπόδης, Γκαβέρας Γρ., Γκοτσόπουλος (Αχαϊας), Αστέρας Βάρης - Τριγλία Ραφήνας: Τσουκαλάς, Τζάκος, Χαλιασός (Αθηνών), Περιστέρι - Περαμαϊκός: Κακριδής, Μπουρτζοβίτης, Καλαράς (Κορινθίας), Κηφισιά - Ηρόδοτος: Γκοβέσης, Γκριτζέπης, Δημογέροντας (Αρκαδίας), ΑΟΑΝ - Αιγάλεω: Σταυρουλάκης, Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου), Παπαδάκης Μ. (Ηρακλείου).

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares