Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 23:08

Φινάλε με γλυκιά γεύση για την Ένωση.

Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος πέτυχε η Ένωση την νίκη που επιζητούσε για να κλείσει ευχάριστα την φετινή περίοδο.

Παρά τις ελλείψεις της, πραγματοποίησε μία πολύ καλή και ώριμη εμφάνιση και κατέκτησε τους τρείς πόντους.

Ο Νηρέας ανόρεκτος, νωθρός δεν ικανοποίησε και χρωστάει την καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι του, αυτό με την Σέριφο.

Όσο αδόκιμο και αν ακούγεται μιλάμε αρχές Φλεβάρη για τελευταίους αγώνες, αποτέλεσμα της προβληματικής οργάνωσης του πρωταθλήματος, της κατάρτισης των ομίλων, που τα συγκοινωνιακά προβλήματα του νομού, μας καταδικάζουν σε αυτό το κάτι σαν πρωτάθλημα.

nireas-asteras-9-2-2014-1

Γρήγορα γκολ

PAROS ENOSH NEWΜόλις στο 3' ο Στρατής Κρητικός εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του τερματοφύλακα Βεντουρή με τον κεντρικό αμυντικό Πέτρο Τριπολιτσιώτη και από κοντά πλάσαρε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα για το 0-1.

Στην αμέσως επόμενη σημαντική φάση έγινε το 0-2, από μία καταπληκτική εκτέλεση ενός φάουλ του Δημήτρη Κρητικού στο αριστερό παραθυράκι της εστίας.

Ο Νηρέας προσπάθησε να απαντήσει αμέσως και στο 18', έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο ίδιο λεπτό.

Πρώτα ο Τζανακόπουλος έβγαλε μία δύσκολη κεφαλιά του Χατζία και από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Παπαδόπουλος έσωσε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Πέτρου Τριπολιτσιώτη.

Η Ένωση ξεκινώντας από πολύ ψηλά την πίεση, δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στον Νηρέα να πάρει τα ηνία του αγώνα, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και αφού στο 28' ο Τζανακόπουλος απέκρουσε νέα κεφαλιά του Δελημπαλταδάκη, ανησύχησε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, όταν από λάθος του γκολκίπερ δημιουργήθηκε σύγχυση στην περιοχή τέρματος, αλλά οι αμυντικοί, όπως σχεδόν πάντα, βγήκαν πρώτοι στην μπάλα και απομάκρυναν τον κίνδυνο.

nireas-asteras-9-2-2014-2

Ίδια εικόνα στην επανάληψη

Στο β μέρος οι μετέπειτα νικητές διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους σκορ, έκλεισαν τους διαδρόμους, κυκλοφόρησαν την μπάλα με άξονα τον πολύ καλό Κληρονόμο και έψαξαν κι άλλο γκολ στις αντεπιθέσεις.

Αμυντικά με τον Αλιπράντη να κυριαρχεί στον αέρα και σταθερούς τους υπόλοιπους, κράτησαν μακριά τους αντίπαλους τους.

Γενικά ήταν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους κ. Τάσου Κοπανίδη και έδειξαν αυτοπεποίθηση και αγωνιστική πειθαρχία.

Ο Νηρέας συνέχισε να είναι άτολμος και ελάχιστα απείλησε, στην προσπάθεια του να βάλει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο ματς.

Μείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το πέναλτι του Χατζία, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για κάτι περισσότερο.

nireas-asteras-9-2-2014-3

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Μενδρινού Λ., Μουτάφη Α., Δεσύπρη Ν.

Συνθέσεις

Νηρέας: (Μοστράτος Γ.), Βεντουρής Π., Ρούσσος Π., Τριπολιτσιώτης Π., Μπαρμπαρήγος Π., Δελημπαλταδάκης Μ., Τόδρη Ν., Κουτσίκου (46' Τριπολιτσιώτης Γ.), Τέτλα Φ., Χατζία Α., Μετάι Κ., Ρούσσος Δ.

Πάγκος: Τριπολιτσιώτης Π., Τσενάι, Τζανακόπουλος, Ρούσσος Δ., Κότσαρης, Μοστράτος Γ.

Ένωση: (Κοπανίδης Τ.), Τζανακόπουλος Γ., Κρητικός Ν., Γκεμπόρις Ε., Κρητικός Δ. (85'Ρούσσος Χ.), Γιαννιώτης Ν. Κληρονόμος Σ. Αλιπράντης Φ. Κρητικός Σ., Παπαδόπουλος Μ., Καράι Μ., Καράι Β.

Πάγκος: Τσιγώνιας, Σάμιος.

alt

nireas-asteras-9-2-2014-4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares