Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 18:11

Λήξη στο 81’ λόγω σκότους

Το είδαμε και αυτό… Ουσιαστικά το Ναξιακό ντέρμπι Αναγέννηση – ΑΜΣ Φιλωτίου νικητής ήταν το σκοτάδι, καθώς λόγω της καθυστερημένης άφιξης του πλοίου ο αγώνας ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση και ενώ στο 81’ το σκορ ήταν στο 0-0, ο διαιτητής κύριος Ρούσσος αναγκάστηκε να σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού λόγω σκότους.

Έξοδα

NAXOS STRATOURIS BARCODEΠιο αναλυτικά το δρομολόγιο του aqouajewelπου μετέφερε του διαιτητές από την Σύρο (Ρούσσο Γ. και Σαργολόγο Φ.) ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στη Νάξο στις 15:20. Τελικά το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Νάξου στις 16:30 και ενώ το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 16:00 ξεκίνησε στις 16:50, δηλαδή με μία ώρα περίπου καθυστέρηση.

Ο διαιτητής κύριος Ρούσσος γνωρίζοντας ότι το γήπεδο δεν διαθέτει φωτισμό αποφάσισε να ρισκάρει και να διεξαχθεί ο αγώνας, αφού σε διαφορετική περίπτωση (αναβολή) τα «τσουχτερά» έξοδα διαιτησίας θα βάρυναν και πάλι τους γηπεδούχους. Τελικά ο «χρόνος» πρόδωσε την καλή θέληση του διαιτητή, καθώς στο 81’ και παίζοντας για περίπου ένα δεκάλεπτο σε σκότος, ο ρέφερι της αναμέτρησης αναγκάστηκε να λήξει των αγώνα, με τους περίπου 70-80 φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο να σχολιάζουν αρνητικά τα όσα έγιναν. Φυσικά το 0-0 δεν έδωσε τροφή για σχόλια στις δύο ομάδες, που σε περίπτωση κάποια από τις δύο είχε σκοράρει η εξέλιξη των πραγμάτων θα ήταν αυτονόητη!

Υπερτερούσε

Παίχτηκε όμως και ποδόσφαιρο… στα 81 συνολικά που κράτησε η αναμέτρηση, οι δύο ομάδες δεν φάνηκαν διατεθειμένες να ριψοκινδυνέψουν και αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι που τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες. NAXOS KTEL 1

Ειδικά οι γηπεδούχοι της Αναγέννησης φάνηκαν επηρεασμένοι από τις απουσίες των Φακίνου, Μαστρογιαννάκη και Ζήνδρου , με τον Παπανικολάου να προσπαθεί να πάρει στης πλάτες του την προσπάθεια, αλλά τους συμπαίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι μόνο όσον αφορά τα ανασταλτικά καθήκοντα τους, καθώς το παιχνίδι πέρασε χωρίς φάση γι αυτούς.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΜΣ Φιλωτίου αν και έπαιζε χθες χωρίς τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Λυμπερτά, προσπάθησε να χτυπήσει κυρίω από στημένες φάσεις με τον Κρητικό, με τον Στρατούρη όμως να χάνει την ευκαιρία του αγώνα, όταν διαγώνιο σουτ που επιχείρησε στο 65’ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαμηλοθώρη και έπειτα άουτ.

Οι Φιλωτίτες είχαν μερικές καλές στιγμές να πετύχουν κάποιο τέρμα και ειδικά προς το τέλος της αναμέτρησης, όπου η Αναγέννηση είχε ξεμείνει από δυνάμεις πίεζαν με τη λήξη στο 81’ να τους κλέβει ουσιαστικά την μπουκιά από το στόμα.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Χαμηλοθώρης, Παπακωνσταντής, Κολόι, Γρατσίας, Δεγαϊτας Γ., Σέμε, Σαριδάκης, Δεγαϊτας Τ. (62’ Μπελέκου), Μπάκαλος (81’ Δελημάρης), Πιταράς.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Πολυκρέτης, Μουστάκης Ν., Κατσουρός, Πολυκρέτης Σ. (56’ Μανιός), Πράσινος Γιαν., Στρατούρης, Ζούλης, Κρητικός, Κουφόπουλος (68’ Προμπονάς, Πράσινος Γιωρ., Μουστάκης Δ. (56’ Μανιός Γ.)

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares