Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 21:54

Μόνο το Πανθηραϊκός - Αναγέννηση

Μόνο ο αγώνας μεταξύ του Πανθηραϊκού και τις Αναγέννησης θα πραγματοποιηθεί από τον 3ο όμιλο στα πλαίσια της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Η ΕΠΣ με απόφαση της ανέβαλε τον αγώνα Καρτεράδος – ΠΑΣ Νάξου, που ήταν προγραμματισμένος για την Παρασκευή, καθώς και αυτόν του Αστέρα Τραγαίας με την Λάβα. Η απόφαση για τις αναβολές όπως ήταν αναμενόμενο έχει να κάνει με τον χαμό του Νίκου Βλησίδη.

Έτσι λοιπόν στο μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο στις 16:30 στο Γήπεδο του Καμαρίου, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται την Αναγέννηση, σε ένα παιχνίδι που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο βαθμολογικά αδιάφορος πρωτοπόρος θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Νάξου, που θέλει να εξασφαλίσει την 3η θέση του ομίλου.

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, που θα πρέπει να είναι ήρεμος από την εξασφαλίσει της πρωτιάς του ομίλου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα που θέλει να δει από την ομάδα του ενόψει μπαράζ. Η απουσίες που θα είναι αρκετές για τον Πανθηραϊκό δεν προβληματίζουν τον νεαρό τεχνικό, καθώς θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητα παικτών που λογαριάζει για τους αγώνες που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Από την άλαλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Φακίνου με την γνωστή σταθερότητα που επιδεικνύει φέτος αναμένεται να ταξιδέψει στην Σαντορίνη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ζήνδρος και Μαστρογιαννάκης γυρίζουν στην ομάδα μετά την μία αγωνιστική που τιμωρήθηκαν, με τους φιλοξενούμενους να πάνε στην Σαντορίνη αναζητώντας βαθμό ή βαθμούς που θα τους φέρουν πιο κοντά στον στόχο τους.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Κουζούμης, Βάιλας και Ζώρζος.

THIRA FYTROS XROMATA   THIRA PLAYLAND1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares