Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 23:23

Πεντάρα με γκρίνιες

Σε ένα παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες, ο πρωτοπόρος του 3ου ομίλου Πανθηραϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Νάξου με σκορ 5-0, στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου.

THIRA FYTROS XROMATAΠριν την έναρξη της αναμέτρησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, λόγω του αιφνίδιου χαμού του προέδρου του Αστέρα Τραγαίας, Νίκου Βλησίδη. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο του Πανθηραϊκού, που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από την ομάδα της Νάξου.

Τέσσερα τέρματα στην επανάληψη

Το σκορ άνοιξε λίγο πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών, όταν μετά από όμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και διαγώνιο σουτ του Στεφανάκη, ο Κελίδης πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Αναγέννησης και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα σε μια αντεπίθεση του Πανθηραϊκού ο Παναγιωτίδης βρέθηκε μόνος απέναντι από την αντίπαλη εστία όταν και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Χαμηλοθώρη, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Κουζούμη.

THIRA PLAYLAND1Ο Κελίδης ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε όμως από τον Σαριδάκη, που ανέλαβε πόστο κάτω από τα γκολ ποστ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθηραϊκός με παίκτη περισσότερο στο παιχνίδι ήταν πιο αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που δημιούργησε και έκανε το 2-0 πάλι με τον Κελίδη στο 62΄, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από όμορφη ενέργεια και γύρισμα από τα δεξιά του Παναγιωτίδη.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Στεφανάκης βρέθηκε σε θέση βολής, προσποιήθηκε όμορφα και έγραψε πολύ εύκολα το 3-0.

Το 4-0 έγινε στο 71΄από τον Κωνσταντίνου, με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Τον χορό των γκολ έκλεισε λίγο πριν από το φινάλε (86΄) ο Παναγιωτίδης με σουτ μέσα από την περιοχή.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Αποβολές και παράπονα

Στα τελευταία λεπτά είχαμε από μία ακόμα αποβολή για κάθε ομάδα. Ο Διαιτητής Κουζούμης απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τους Παναγιωτίδη από τον Πανθηραϊκό για επικίνδυνο παίξιμο και τον Μπάκαλο από την Αναγέννηση, που διαμαρτυρόμενος κλώτσησε την μπάλα μακριά.

Πάντως και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από την διαιτησία, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να κρίθηκε το αποτέλεσμα από αυτήν. Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι υπήρξαν «τραβηγμένα» σφυρίγματα του διαιτητή Κουζούμη, ενώ φωνάζουν και για λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ ειδικά από τον επόπτη Ζώρζο.

Επόμενοι αντίπαλοι

Το σημερινό παιχνίδι ήταν το τελευταίο για την κανονική περίοδο για τον Πανθηραϊκό, ο οποίος προετοιμάζεται πλέον για τους αγώνες μπαράζ. Την επόμενη αγωνιστική ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα της Ίου, η οποία ως γνωστόν έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, διότι μηδενίστηκε τρεις φορές. Από την άλλη, η ομάδα της Αναγέννησης υποδέχεται τον Π.Α.Σ Νάξου. 

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντώπουλος): Λυγνός, Κλουβάτος, Βρενάγκρ, Νομικός Ε., Κολιούσης (80΄ Παγώνης), Κωνσταντίνου, Νομικός Ι.(46΄Ξαγοράρης), Στεφανάκης, Κελίδης, Βλαβιανός (60΄Κρεμύδας), Παναγιωτίδης.

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Χαμηλοθώρης, Παπακωνσταντής (46΄Μπάκαλος), Πιτταράς, Φακίνος, Δεγαϊτας Γ. (74΄Σφυρόερας), Σέμε, Σαριδάκης, Δεγαϊτας Τ. (58΄Γρατσίας), Μαστρογιαννάκης, Παπανικολάου, Κολόι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares