Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 00:18

Μόνο με θαύμα

Το "Θα παλέψουμε μέχρι να πεθάνουμε" που ήταν η ατάκα του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς μετά την σημερινή ήττα του Πανναξιακού με 0-1 από την Θύελλα Ραφήνας, ίσως σε άλλες περιπτώσεις να ήταν τονωτικό.

hellogreece230x280Το θέμα όμως είναι αν πρέπει να σκεφτούμε αν ήδη έχουμε πεθάνει και αν τελικά ο Πανναξιακός θα πρέπει να αρχίσει να σχεδιάζει το πλάνο για την επόμενη μέρα. Η ομάδα της Νάξου φαίνεται να πληρώνει τα λάθη που έχουν γίνει κατά τον σχεδιασμό της ομάδας την καλοκαιρινή περίοδο, όπου η "ομάδα μοντέλο" της περσινής χρονιάς, μετατράπηκε σε ομάδα με λύσεις ανάγκης.

Πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν για την σωτηρία του Πανναξιακού, που σήμερα συμπλήρωσε 13 αγώνες χωρίς νίκη. Η κακή πορεία της ομάδας έχει φέρει σε δύσκολη θέση την διοίκηση που σκοπεύει να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση, όπου θα κριθούν πολλά για το μέλλον της ομάδας.

Γκολ δώρο

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Παιχνιδιού, ο Πανναξιακός πάτησε γερά στο γήπεδο μέχρι την επίτευξη του τέρματος τη Θύελλας στο 30ο λεπτό του αγώνα. Η άμυνα του Πανναξιακού λειτούργησε και πάλι αυτοκαταστροφικά και ουσιαστικά δώρισε ένα εύκολο γκολ στον Γεραγωτέλλη, που σε ένα κακό διώξιμο του Μεσημέρη μέσα στην NAXOS MAYROSπεριοχή η μπάλα του στρώθηκε στο κεφάλι, με τον παίκτη της Θύελλας να σημαδεύει το αριστερό παραθυράκι της εστίας του Γιουργούση και να κάνει το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη ήταν καλύτερη και στο 2ο ημίχρονο επιδίωξε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, έχοντας 2-3 σημαντικές ευκαιρίες που δεν μετουσίωσε σε γκολ.

Συνθέσεις

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαηλοβιτς): Γιουργούσης, Κατσάνης, Λιμα, Ανδρεόπουλος, Μπονιάκος (56' Παπαδόπουλος), Παναγιωτιδης, Ντούκα (65' Ευρυπιώτης), Ρόβας, Παπασταθόπουλος, Μεσημέρης, Βούλγαρης (81' Σάντα).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιωργος Αρχοντάκης) Κατσιούλης, Μαντζωρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης (68' Δημοσπύρος), Ανδράλας, Γεραγωτέλλης, Κατσούγκρης (90' Τσέλιος), Ραμπαβίλας (81' Κουμουλίδης).

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μονόδρομος η νίκη 2-0 ο Ιωνικός την Μύκονο [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares