Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 14:34

Περιμένουν αντίπαλο οι Νέοι του Πανναξιακού

Την 2η θέση του 3ου ομίλου κατέκτησαν οι Νέοι του Πανναξιακού, οι οποίοι το Σαββάτο (15/2) σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγερσανίου, επικράτησαν 4-3 του Φιλωτίου, φτάνοντας τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου προηγήθηκε με τον Στέλιο Μανιό μόλις στο 5ο λεπτό. Δύο γκολ των Ανεβλαβή (10΄) και Βρεττού (27΄) έστειλαν τον Πανναξιακό στην ανάπαυλα να προηγείται με 2-1.

Στην επανάληψη μέσα σε 5 λεπτά σημειώθηκαν 3 τέρματα. Πιο συγκεκριμένα στο 45΄ το Φιλώτι ισοφάρισε με τον Βρούτση σε 2-2, με τον Πανναξιακό να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 48’ με τέρμα του Βρεττού που έκανε το 3-2. Στο 50΄και πάλι ο Βρούτσης έφερε το παιχνίδι στα ίσα (3-3). Ο επιθετικός του Φιλωτίου αποβλήθηκε από τον διαιτητή Φαν Άακεν με 2η κίτρινη κάρτα στο 55΄. Το γκολ που έκρινε αυτόν τον όμορφο αγώνα ήρθε στο 61΄από αυτογκόλ των τυπικά φιλοξενούμενων.

Τώρα ο Πανναξιακός περιμένει την τελική κατάταξη του 1ου ομίλου για να μάθει τον αντίπαλο του στον αγώνα μπαράζ που θα γίνει προκειμένου να συμπληρωθεί η τετράδα του finalfour. Αντίπαλος του Πανναξιακού θα είναι πιθανότατα ένας εκ των ΑΟ Πάγου ή ΑΟ Πάρου.

Ο ΠΑΣ Νάξου, ο Αίαντας και ο Αστέρας Κορθίου είναι οι τρεις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φίλιππος Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Παραβατός): Καπίρης, Ανεβλαβής Π., Γκέιμ (49΄Λεγάκης Γ.), Κοκκολιός, Καραφυλίδης, Λεγάκης Ν., Βαλέττας, Λατίνας, Ανεβλαβής Ε., Βρεττός, Αλμπανίδης.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μουστάκης Γ.): Ψαρράς, Λεόντιος, Μουστάκης Π., Μουστάκης Γ., Λιόφαγος, Βρούτσης, Αποστολόπουλος (52΄Μαρούλης), Μανιός Χ., Μανιός Σ., Προμπονάς (13΄Ψαρράς Γ.), Τζιώτης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πανθηραϊκός - Αναγέννηση [vid] Έτοιμος ο ΑΟ Πάρου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares