Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 21:03

Καθάρισε με Αναγέννηση ο ΠΑΣ

Την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΣ Νάξου, που σε ένα αρκετά καλό ματς με δύο ανατροπές στο σκορ, κατάφερε να επικρατήσει με 3-4 επί της Αναγέννησης, φτάνοντας τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

PAPADOPOULOSΟι δύο ομάδες διάνυσαν ένα πρώτο μέρος που ήταν μοιρασμένο. Ωστόσο οι «πιτσιρικάδες» του Πέτρου Μαράκη στο 2ο μέρος ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία και περισσότερες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να κάνουν ακόμα ευκολότερη τη νίκη τους. Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Σουλτάνης απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες τον Παπανικολάου για συνεχόμενες διαμαρτυρίες.

0-1 Στο 23ο λεπτό ο Μοσχονάς ευστοχεί σε πέναλτι που ήρθε μετά από ανατροπή του Κατσιούλη από τον Λαγογιάννη, κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΣ Νάξου.

1-1 Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων και ο Σφυρόερας στο 30΄ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε σε 1-1.

2-1 Ο ίδιος παίκτης οκτώ λεπτά αργότερα (38΄) βάζει σε θέση οδηγού την Αναγέννηση Νάξου, όταν εκμεταλλεύεται ασυνεννοησία στην άμυνα του ΠΑΣ και με πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

2-2 όμως οι παίκτες του ΠΑΣ δεν έδειχνα χθες διατεθειμένοι να καταθέσουν εύκολα τα όπλα. Η μεταγραφή του Ιανουαρίου Κώστας Κατσιούλης που ήταν από τους καλύτερους του ΠΑΣ Νάξου (1 γκολ, κερδισμένο πέναλτι, 2 ασίστ) στο 42΄ ύστερα από μία κάθετη πάσα με σουτ στέλνει την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα της εστίας του Λαγογιάννη. Το 2-2 ήταν το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

3-2 Η Αναγέννηση στο 57΄με τον Παπανικολάου κάνει την 2η ανατροπή της στο παιχνίδι, όταν ο υψηλόσωμος μέσος από θέση τετ α τετ νικά τον Χύκα.

3-3 Η βροχή των γκολ συνεχίζεται. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου που είχε περάσει στο παιχνίδι πέντε λεπτά νωρίτερα. Σε ρόλο δημιουργού ο Κατσιούλης στο 67΄ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με διπλή προσποίηση «άνοιξε» την άμυνα των γηπεδούχων πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Παπαδόπουλος με τον τελευταίο με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 3-3.

3-4 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Κατσιούλης και Κατεινάς βγαίνουν φάτσα με το τέρμα με τον πρώτο να πασάρει στον κενό χώρο και τον Κατεινά με εύκολο πλασέ να νικά τον εξουδετερωμένο Λαγογιάννη.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Σουλτάνη, Μενδρινού και Δεληγιάννη.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Λαγογιάννης, Παπακωνσταντής, Πιτταράς, Γρατσίας, Δεγαϊτας Γ., Σέμε, Σαριδάκης, Δεγαϊτας Τ., Σφυρόερας (65΄Δελημάρης), Παπανικολάου, Κολόι.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Κλουβάτος, Ματάκιας, Πρωτονοτάριος, Πιτταράς, Ζάκο (46΄ Κουφόπουλος), Μανιός, Κατεινάς, Μοσχονάς, Κατσιούλης (79΄Πετρόπουλος), Βερύκοκος (62΄Παπαδόπουλος).

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χτυπά 3η θέση ο Καρτεράδος Θύελλα - Καρτεράδος [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares