Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 13:57

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα

Στο τέλος της αναμέτρησης ΑΜΣ Φιλωτίου - Αστέρας Τραγαίας οι παίκτες του Αστέρα αγκαλιάστηκαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Νίκου Βλησίδη, αφιερώνοντας τη νίκη τους στον μεγάλο απόντα του ντέρμπι. Πως είδαν οι πρωταγωνιστές όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι, και ποιο θα είναι το μέλλον του Αστέρα Τραγαίας; Ο Ανδρέας Κατσούλης και ο Δημήτρης Παλάζης μίλησαν στο s.c, τόσο για το συγκεκριμένο ματς, όσο και για το μέλλον των ομάδων τους.

Έτσι πρέπει

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι στο παρελθόν ένα ντέρμπι Φιλώτι – Τραγαία τα είχε όλα. Νεύρα, εντάσεις και πολλά άλλα ήταν στο μενού του μεγάλου παιχνιδιού. Όμως όλα αυτά από ότι φαίνεται ανήκουν στο παρελθόν, καθώς τόσο οι τελευταίες διοικήσεις του ΑΜΣ Φιλωτίου, όσο και ο αείμνηστος Νίκος Βλησίδης είχαν φροντίσει ώστε να πέσουν οι τόνοι πριν και μετά από κάθε ματς. Ένας παίκτης που έχει ζήσει πολλά τέτοια ντέρμπι είναι ο αρχηγός του Αστέρα Ανδρέας Κατσούλης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός: «Είναι θετικό που υπάρχει τέτοιο κλίμα στα παιχνίδια μας με το Φιλώτι. Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων που γίνονται τα δύο τελευταία χρόνια είναι πραγματικά πολύ όμορφοι και χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνεται γιατί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και ο αθλητισμός ενώνει τους πάντες».

Για τον Νίκο

Επόμενη μέρα για την Τραγαίας φαίνεται ότι θα υπάρξει. Ήδη ο Μανώλης Κατσούλης όπως έχουμε αναφέρει έχει προσφερθεί να βοηθήσει τον Αστέρα μετά τον χαμό του Νίκου Βλησίδη. Ο Βαγγέλης Βουτσίνος και ο Κυριάκος Τσιμπλάκης θα βάλουν και αυτοί όπως φαίνεται το λιθαράκι τους για να έχει συνέχεια ο Αστέρας. Φυσικά έχουμε πολύ καιρό ακόμα και υπάρχει ο χρόνος για συζήτηση και αποφάσεις σε όλα τα θέματα. Τι λέει όμως ο αρχηγός για την σεζόν που πέρασε και το μέλλον της ομάδας του; «Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Το ότι χάσαμε τον Νίκο φυσικά είναι το πιο σημαντικό. Αγωνιστικά είχαμε προβλήματα αλλάξαμε 5 τερματοφύλακες. Νομίζω πως η 3η θέση ήταν ένα θαύμα από εμάς. Τώρα όσον αφορά το μέλλον θα προσπαθήσουμε η ομάδα να έχει και συνέχεια και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το πετύχουμε με την στήριξη κάποιων ανθρώπων».

Σχεδιασμός

Όσον αφορά τον ΑΜΣ Φιλωτίου, παρά τις προσπάθειες της οργανωμένης διοίκησης η ομάδα της ορεινής Νάξου τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ίσως η αρχή της χρονιάς να φάνταζε ιδανική αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Νάξου αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δύο αλλαγές προπονητών, πράγμα που την άφησε πολύ πίσω αγωνιστικά. Ο τωρινός προπονητής της ομάδας και ο επικρατέστερος για την επόμενη χρονιά Δημήτρης Παλάζης επικεντρώνετε περισσότερο στον σχεδιασμό, παρά στο τι έγινε φέτος: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάναμε ότι μπορούσαμε. Είχαμε τις απουσίες των Κρητικού και Πράσινου, ενώ ο Μαρούλης με τον Λυμπερτά έπαιζαν με προβλήματα τραυματισμών. Δεν στεκόμαστε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα και κοιτάμε τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω τόσο την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου, όσο και τους παίκτες της ομάδας για την συνεργασία που είχαμε».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares