Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 19:21

Πανναξιακός: Επιτέλους μία νίκη | κόβει την Πίτα

Το Σάββατο στις 15:00 ο Πανναξιακός υποδέχεται στο ΔΑΚ Νάξου τον ουραγό του 6ου ομίλου  Άγιο Νικόλαο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Το Σάββατο στις 15:00 ο Πανναξιακός υποδέχεται στο ΔΑΚ Νάξου τον ουραγό του 6ου ομίλου Άγιο Νικόλαο με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι ανακατατάξεις στο στρατόπεδο του Πανναξιακού το τελευταίο διάστημα είναι πολλές και κατά κάποιον τρόπο αναμενόμενες. Ουσιαστικά η διοίκηση έχει αποδεχτεί τις απόψεις που ακούστηκαν στην Γενική Συνέλευση και πλέον θα δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής στα ντόπια παιδιά, ενώ την ίδια στιγμή με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι έλυσε την συνεργασία με τον Ρένο Ντούκα, που όπως αναφέρει δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση είχε υποπέσει σε συνεχιζόμενα πειθαρχικά παραπτώματα.

NAXOS MAYROSΨέμα

Το γεγονός που έχει πειράξει ιδιαίτερα την διοίκηση του Πανναξιακού στην υπόθεση του Ρένου Ντούκα, είναι ότι ενώ ο παίκτης είναι τακτοποιημένος οικονομικά έδειξε αδιαφορία για την ομάδα, ενώ μετά την λύση της συνεργασίας διαδίδει στα ΜΜΕ ψευδείς πληροφορίες. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πανναξιακού σχετικά με το διαζύγιο; «ο Πανναξιακός Α.Ο. ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον Renaldo Duka. Ο ποδοσφαιριστής δεν πρόσφερε σε καμιά περίπτωση τα αναμενόμενα και σε συνδυασμό με σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, ήταν οι λόγοι που μας οδήγησαν στην απόφαση να αποτελέσει παρελθόν απ το σύλλογο μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».

Άγιος

Ας ασχοληθούμε όμως λίγο με τον αυριανό αντίπαλο, καθώς ο Πανναξιακός δεν ελπίζει πλέον σε καμία σωτηρία, αλλά μόνο σε καλές και αξιοπρεπείς εμφανίσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έτσι θα γίνει και αύριο, όπου απέναντι στον Άγιο Νικόλαο θα αναζητήσει μία νίκη για να «ζεστάνει» λίγο τον κόσμο του που παρά την κακή πορεία στέκεται πιστός δίπλα στην ομάδα. Ο "Αγιος" διαθέτει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα ενώ προέρχεται από το 6-1 του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο ουραγός της βαθμολογίας έχει όπως και ο Πανναξιακός μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς και τέσσερις ισοπαλίες που του έχουν αποφέρει τους 10 βαθμούς. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αντίπαλος είναι αρκετά βατός για να φέρει λίγο χαρά στις τάξεις του Πανναξιακού, που έχει να πάρει τρίποντο από τις 20/10/2013, όταν είχε νικήσει 1-0 το Περιστέρι.

Πρόσωπα

Οι Ντούκα, Παπασταθόπουλους και Αριανούτσους, οι οποίοι όπως έχουμε ξαναγράψει δεν συνεχίζουν στον Πανναξιακό για διάφορους λόγους, ενώ απόντας θα είναι και ο Χρήστος Ρόβας ο οποίος έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες. Κατά τα άλλα ο Πανναξιακός αναμένεται να παραταχθεί με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του με τους Ευριπιώτη, Σάντα, Μπανακάκη και Χαμηλοθώρη να είναι κάποια από αυτά.

Πίτα

Στο μεταξύ η Διοίκηση του Πανναξιακού προγραμμάτισε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Κυριακή στις 21:30 στο OCEAN CLUB. Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη, ενώ θα τιμηθούν αθλητές που έχουν προσφέρει σε όλα τα αθλήματα του σωματείου. Επίσης στην εκδήλωση θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα, καθώς και λαχειοφόρο αγορά, όπου θα κληρωθούν tablet, Iphone και πολλά άλλα πλούσια δώρα.

Πρόγραμμα

Εκτός του αγώνα Πανναξιακός – Άγιος Νικόλαος που θα γίνει το Σάββατο στις 15:00 στο ΔΑΚ Νάξου, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 15:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων:

Θύελλα Ραφήνας-Ερμής Ζωνιανών Μπλάνας, Λαμίας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)

ΠΑΟ Κρουσώνα-Αστέρας Βάρης Μιχαηλίδης, Φλώτσιος, Σοφός (Βοιωτίας)

Μανδραϊκός-ΑΟ Περιστερίου Ρατσιάτος, Καραγεώργος, Νενεκούμης (Αργολίδας)

Ηλυσιακός-Κηφισιά Ανούσος, Παυλέρου (Λακωνίας), Μανούρας (Τρικάλων)

Πανναξιακός-Αγιος Νικόλαος Λαμπαδαρίου, Καλημέρης, Γιαννίκος (Πειραιά)

ΑΕΚ-Ηρόδοτος Λυμπούδης, Κούλα, Λιάρης (Μακεδονίας)

Περαμαϊκός-Τριγλία Ραφήνας Μπουρμασόπουλος, Αναστασίου, Παπαδημητρίου (Λάρισας)

AFISA AG NIKOLAOS

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ούτε στο Περιστέρι Για νίκη στον Κορυδαλλό. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares