Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 21:45

Καντζέλης και Ζαχαρίου μιλούν για τα μπαράζ

Οι προπονητές της Θύελλας Καμαρίου και του ΑΟ Σύρου πριν το αυριανό παιχνίδι για τα μπαράζ του πρωταθλήματος μίλησαν για της ομάδες τους και το πώς βλέπουν τους αγώνες που θα κρίνουν των πρωταθλητή.

Αισιοδοξία

Γνώριμο χαρακτηριστικό για την ομάδα της Θύελλας είναι η αισιοδοξία που αντιμετωπίζει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, αλλά και μαχητικότητα που διακρίνει τους παίκτες της. Ο προπονητής της ομάδας του Καμαρίου Αντώνης Καντζέλης μιλώντας στο S.Cδήλωσε ότι η Θύελλα θα επιδιώξει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια: «Πιστεύουμε στα παιδιά της ομάδας μας και είμαστε αισιόδοξοι για τους αγώνες. Φυσικά ο ορισμός της 1ης αγωνιστικής μας αναγκάζει να ταξιδέψουμε στην Πάρο με πάρα πολλές απουσίες όμως αυτό δεν πάει να πει ότι δεν θα αναζητήσουμε κάτι καλό από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι αναγκαζόμαστε σε μεγάλα έξοδα, πράγμα που προβληματίζει την κάθε διοίκηση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Στόχος μας στην τελική φάση είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Στο τέλος όποια θέση και να κατακτήσουμε είναι ευπρόσδεκτη».

Όλοι το ίδιο

Η διοίκηση του ΑΟ Σύρου έχει θέσει ως στόχο από την αρχή της χρονιάς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Όμως ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου μιλώντας στο S.C. φρόντισε να προσγειώσει τα πράγματα τονίζοντας ότι όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου: «Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στους αγώνες μπαράζ είναι ποιοτικές και συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς θα πρέπει να φανούμε σοβαροί και να βλέπουμε ένα – ένα τα παιχνίδια και αν είναι να έρθει το πρωτάθλημα καλώς να έρθει. Πιστεύω ότι η Θύελλα θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ματς και θα είναι όπως και εμείς πιο διαβασμένη. Νομίζω ότι στο αυριανό ματς αυτός που θα έχει περισσότερη θέληση και πάθος θα είναι αυτός που τελικά θα πάρει τη νίκη». Όσο αφορά γενικά την διοργάνωση των μπαράζ ο Γιάννης Ζαχαρίου επισήμανε: «Αν πάρουμε σαν γνώμονα και την περσινή χρονιά δείχνει να είναι μία επιτυχημένη διοργάνωση. Το αρνητικό είναι ότι μερικές ομάδες αναγκάζονται να κάνουν μεγάλα έξοδα γιατί χρειάζονται πολυήμερα ταξίδια για να διεξαχθούν οι αγώνες».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares