Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 22:59

Επιτέλους νίκη

Σε έναν αγώνα, όπου το θέαμα ήταν ανύπαρκτο ο Πανναξιακός έπαιξε αυτό που μπορεί κόντρα στον Άγιο Νικόλαο, παίρνοντας επιτέλους νίκη με 1-0, η οποία ήρθε για την ομάδα της Νάξου έπειτα από 16 ολόκληρες αγωνιστικές.

NAXOS MAYROSΤο ματς

Ο Πανναξιακός παρουσιάστηκε με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του και από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης έδειξε ότι έχει διάθεση να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, κόντρα όμως σε μία ομάδα που πρώτο της μέλημα ήταν να μην δεχτεί γκολ και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Παρόλα αυτά ο Πανναξιακός στο 1ο μέρος βρήκε τους τρόπους να βρεθεί κοντά στο γκολ, όμως ο Ευριπιώτης σε δύο κλασικές ευκαιρίες που είχε στο 4΄και στο 29΄δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπρόκο.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο φορ του Πανναξιακού το κατάφερε ο Καλογερής στην επανάληψη. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός του Πανναξιακού σε μία από τις φάσεις που είχε προωθηθεί στο 59΄, μπήκε στην καρδιά της άμυνας των κρητικών και έπειτα από σέντρα του Μποδώνια που είχε περάσει λίγο πιο πριν στο παιχνίδι, με προβολή πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στο τελευταίο εικοσιπεντάλεπτο ο Άγιος Νικόλαος ανέβασε την απόδοση του, προσπαθώντας να ισοφαρίσει, πράγμα που όμως δεν κατάφερε, καθώς ο Πηγιάκης στο 63΄και ο Μουτάκης στο 80΄αστόχησαν από πολύ πλεονεκτικές θέσεις για γκολ.

Νοκ άουτ ο Τσαρτσαράς

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πανναξιακός έπαιζε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, καθώς είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές όταν ο Τσαρτσαράς σε μία ένα δυνατό μαρκάρισμα τραυματίστηκε με αποτέλεσμα τα τεθεί εκτός αγώνα. Μάλιστα ο αριστερός μπακ του Πανναξιακού διακομίστηκε στο νοσοκομείο Νάξου, όπου του διαγνώστηκε κάταγμα σε ένα πλευρό, που σημαίνει τουλάχιστον έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Άριστα στην Λαμπαδαρίου

Πρόσωπο του αγώνα η διαιτητής Λαμπαδαρίου, η οποία έβαλε τα γυαλιά στους άνδρες συναδέλφους της που έχουν στιγματίσει πολλά παιχνίδια μέσα στη Νάξο. Η διαιτητής του συνδέσμου Πειραιά ήταν άψογη, κόβοντας το καρπούζι στη μέση, με καμία από τις δύο ομάδες να μην έχει το παραμικρό παράπονο. Βοηθοί ήταν οι Καλημέρης και Γιαννίκος του ίδιου συνδέσμου.

Πανναξιακός: Τσαϊλάκης, Κατσάνης (λ.τ. 78' Χαμηλοθώρης), Τσαρτσαράς, Παναγιωτίδης, Σάντα (46' Μπανακάκης), Μανωλάς (52' Μποδώνιας), Καλογερής, Παπαδόπουλος, Ευριπιώτης, Μπονιάκος, Βούλγαρης.

ΑΟΑΝ: Μπρόκος, Κωστάκης (85′ Φαγάς), Μαρκάκης, Μουτάκης, Δέλλιος, Χρηστάκης, Δήμας (λ.τ. 40' Γιάνκοβιτς), Κοκολάκης (71' Τσάγκας), Πηγιάκης, Καρνιάτης, Ιασωνίδης.

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares