Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 23:05

Ήττα 1-0 από τον 2ο Ηρόδοτο [vid]

Ένα γκολ του Κούρτι στο 48’ ήταν αυτό που έκρινε την σημερινή αναμέτρηση Ηρόδοτος – Πανναξιακός, που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Ελιάς στο Ηράκλειο.

HRODOTOS-PANNAXIAKOS 1-0Παρόλο που ο Ηρόδοτος δεν είχε προετοιμαστεί για το παιχνίδι λόγω της αποχής των ποδοσφαιριστών του από τις προπονήσεις , κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη που τον κρατά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι που είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 31’ με τον Κλίνη, όταν σε σουτ του παίκτη του Ηροδότου ο Γιουργούσης πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση.

Στο 59’ ήρθε το γκολ για τον Ηρόδοτο, όταν ο Ζαφείρης σέντραρε παράλληλα και ο Κούρτι που βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έκανε από κοντά το 1-0.

Προς το τέλος του αγώνα ο Ηρόδοτος είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα 2ο γκολ, όμως ο Γιουργούσης στο 68’ με μεγάλη απόκρουση είπε όχι σε σουτ του Ζαφείρη.

NAXOS MAYROSΑπό την άλλη πλευρά ο Πανναξιακός είχε κάποιες ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, με κυριότερη αυτή του Καλογερή στο 59’, ο οποίος πλάσαρε σύριζα άουτ. Στο 1ο μέρος οι Ρόβας και Ευριπιώτης είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο 7’ και στο 10’ αντίστοιχα.

Συνθέσεις: 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ζαφείρης, Μπινιχάκης, Γεωργόπουλος, Αχιλλέως (63' Χαρίτος), Χατζηανδρέου (46' Σκουλάς), Βελέτης, Κούρτι, Πήλιος, Χατζηβασίλης (40' Ζαφείρης Α.), Κοζιράκης, Κλίνης 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Γιουργούσης, Χαμηλοθόρης, Μποδόνιας, Παναγιωτίδης, Ρόβας, Μπονιάκος (70' Μεσημέρης), Καλογέρης, Παπαδόπουλος,  Βούλγαρης (70' Σάντα), Λίμα, Ευρυπιώτης

Φωτογραφίες: grandsport.gr

Το γκολ της αναμέτρησης (video: Νίκος Σωμαράκης)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares