Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 09:32

9 λεπτά αρκούσαν

Η ομάδα του Αίαντα Σύρου επικράτησε με 1-0 επί του ΑΟ Σύρου στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης Αγωνιστικής των Μπαράζ και πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου. Η ομάδα του κ. Ρούσσου παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε που δεν ήταν άλλο από ένα γρήγορο γκολ και στην συνεχεία άφησε τον έλεγχο του αγώνα στους παίχτες του ΑΟΣ.

Γενική εικόνα:

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Αίαντας Σύρου ουσιαστικά στην μοναδική ευκαιρία στο ματς πέτυχε το ΄΄χρυσό΄΄ γκολ και κατέκτησε το τίτλο για πρώτη φορά στην διετή ιστορία του συλλόγου στην κατηγορία. Από την άλλη η ομάδα του ΑΟ Σύρου έχοντας ποδοσφαιρική φλυαρία και κατοχή πάνω από 75 % κατάφερε να δημιουργήσει ελάχιστες εύκαιρες στο δεύτερο μέρος (έχοντας ευνοϊκό τον άνεμο) αλλά δεν μετουσίωσε καμιά από αυτές σε γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΑΟ Σύρου από το 69’ έπαιζε με παίχτη παραπάνω ύστερα από την αποβολή του Μεμάι με 2η κίτρινη. Στα θετικά ήταν ο πολύς κόσμος που κατέκλυσε το Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης για το μεγάλο ντέρμπι ( πάνω από 600).

Η διαιτητική τριάδα των κ. Ζαράνη Ι., Ρούσσο Γ. και Νομικό Ν. ήταν εξαιρετική, καθώς το παιχνίδι είχε αρκέτες κίτρινες κάρτες που ήταν απολύτως δικαιολογημένες, ελάχιστα οφ σάιντ καθώς και καμία αμφισβητούμενη φάση δικαιολογώντας το μέτριο ποιοτικό θέαμα.

Το φιλμ του Αγώνα:

(1-0)           Στο 9’ ο Μπαλόπιτας, πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι και ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Αίαντα Σύρου με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Στο 15’ θα χαθεί η μοναδική καλή στιγμή για ισοφάριση για την ομάδα του ΑΟ Σύρου. Ο Τζώρτζης θα πάρει την κεφαλιά αριστερά από το δεύτερο δοκάρι, ύστερα από σέντρα του Τερόλη, αλλά η μπάλα θα φύγει μόλις έξω.

Στο 37’ ο Τερόλης θα χάσει μια αξιόλογη ευκαιρία αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα φύγει αρκετά μέτρα έξω από την εστία του Συριανού.

Στο δεύτερο μέρος μονό μια ομάδα θα μπει εντός αγωνιστικού χώρου, η ομάδα του ΑΟ Σύρου θα έχει για 45’ λεπτά την μπάλα στα ποδιά της προσπαθώντας να διασπάσει την διπλή ζώνη που είχε δημιουργήσει ο κ. Ρούσσος ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Μεμάι στο 58’. Φλύαρη κατοχή με υποψίες ευκαιριών ήταν το αποτέλεσμα.

Οι μοναδικές κλασσικές ευκαιρίες χάθηκαν στο 57’ όταν ο Σταματίου θα βγει φάτσα με το Συριανό αλλά η μπάλα θα βρει στο στήθος του και φύγει κόρνερ.

Στο 75’ όταν ο Περιάλης δοκίμασε ένα σουτ με τον Συριανό δίχως να έχει καλή οπτική γωνία να πέφτει εντυπωσιακά στη δεξιά γωνιά του και να στέλνει την μπάλα κόρνερ.

Τελευταία φάση στο 88’ όταν ο Μανουδάκης θα κάνει ένα σουτ από πλεονεκτικότατη θέση αλλά ύστερα από κόντρες η μπάλα θα φύγει εκτός.

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Συριανός, Μεμάι, Φουάσης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλόπητας, Κώτσης (79' Καμπάνης), Μουράι, Σαγκινέτος, Ρούσσος Γ.(65' Λούσας), Ρούσσος Κ. (62' Τσιριγώτης)

ΑΟ Σύρου (Ζαχαρίου): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Παπαδάκης, Κόκκαλης, Σούρλας (60' Πρίντεζης), Τερώλης, Περιάλης, Τζώρτζης (74' Μαραγκός), Σταματίου, Μανουδάκης, Ντε Φρέιτας (83' Δημητρακόπουλος)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares