Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 16:04

Τσιριγωτάκης: Πετύχαμε τον στόχο μας

Ο Παναγιώτης Τσιριγωτάκης ήταν αυτός που μίλησε από την πλευρά των παικτών του Παμμηλιακού στο sportcyclades.gr, με τον έμπειρο παίκτη να χαρακτηρίζει τον Αίαντα την πιο σταθερή ομάδα των μπαράζ, ενώ όσον αφορά την ομάδα του τόνισε ότι η στόχοι επετεύχθησαν με την συμμετοχή στα μπαράζ, όπου δεν στάθηκε τυχερή γιατί όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, οι οποίες δεν την ευνόησαν.

MHLOS NEW-2013Για το παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό ο Παναγιώτης Τσιριγωτάκης: «Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών το οποίο φαινόταν από την αρχή ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι ο Πανθηραϊκός στάθηκε πιο τυχερός από εμάς και τελικά έφτασε στη νίκη. Εκεί όμως που θέλω να σταθώ είναι οι άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Ίου, όπου επικρατούσε μία τριτοκοσμική κατάσταση. Καλό θα ήταν σε τέτοια γήπεδα να μην ορίζονται αγώνες γιατί η υγεία των ποδοσφαιριστών διατρέχει άμεσο κίνδυνο».

Επιτυχημένη η χρονιά για τον Παμμηλιακό, στο ίδιο πλάνο και τη νέα χρονιά είπε ο Μηλιός ποδοσφαιριστής: «Για εμάς η χρονιά ήταν θα μπορούσα να πω επιτυχημένη. Πετύχαμε τον στόχο της συμμετοχής στα μπαράζ, όπου όλα ήταν ανοιχτά. Είδατε και εσείς ότι όλοι οι αγώνες κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και κάλλιστα θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζαμε».

Όσο αφορά το μέλλον της ομάδας του: «Το μέλλον για εμάς είναι ευοίωνο. Πάνω – κάτω θα υπάρχει το ίδιο ρόστερ και θα μπούμε από την αρχή να διεκδικήσουμε ότι κάθε χρονιά δηλαδή την είσοδο μας στα μπαράζ».

Συγχαρητήρια στον Αίαντα: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Αίαντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη σταθερότητα από τις υπόλοιπες και δικαίως κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares