Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 11:44

Αυλαία με νίκη για τον Παμμηλιακό

Τέλος και επίσημα χθες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Θύελλα και το Παμμηλιακό, που αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ, με τον Παμμηλιακό να πετυχαίνει την ανατροπή στην επανάληψη, φτάνοντας στη νίκη με 3-2.

Ο αγώνας που μετά από συμφωνία των δύο ομάδων έγινε στο ΔΓ Καμαρίου ήταν μία καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές να δώσουν λεπτά συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά.

Στο 1ο ημίχρονο η Θύελλα προηγήθηκε 0-1 με γκολ του Καφιέρη στο 17’. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες πέτυχαν ακόμη 4 τέρματα. Στο 56’ ο Σίδερης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ξαγοράρη. Ο Ατανάσοφ ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Η Θύελλα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 66’ πήρε κεφάλι και πάλι στο σκορ (1-2) με το δεύτερο γκολ του Καφιέρη στο παιχνίδι. Ο Παμμηλιακός χρειάστηκε 2 λεπτά για να κάνει την ανατροπή. Αρχικά στο 77’ ο Σοσόλι ισοφάρισε σε 2-2, ενά στο 79’ ο Αχμέτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 που έδωσε το 2ο τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτητιτικό τρίο ήταν οι: Κουζούμης, Βάιλας και Ζώρζος.

Συνθέσεις

Παμμηλιακός (Γκούντζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Πουλάκης, Ατανάσοφ, Σίδερης, Σύτη, Σοσόλι, Δρίλης (45΄Καμακάρης), Καμακάρης, Αχμέτ, Ζούλιας (66΄Μαυρογιάννης).

ΑΣ Θύελλα (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Καραμολέγκος, Μπίμπα, Μπαλιάκας, Βουλγαράκης, Γιουρέλης, Βλαβιανός, Μέσι (46΄Πάγια), Καφιέρης, Δαμίγος, Αγκαράι.

Φωτογραφίες εδώ

THIRA VAILAS OTE NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares