Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 23:37

Κλείνει το γήπεδο της ΕΠΣ; [vid]

Για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΕΠΣ Κυκλάδων μίλησε στον Σταύρο Μαυράκη και την εφημερίδα Κοινή Γνώμη ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Σιγάλας.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τα του γηπέδου και το πρόβλημα που έχει να κάνει με την αδιαφορία της ΕΠΟ. Μάλιστα ο Γιάννης Σιγάλας φάνηκε ενοχλημένος από την προσέγγιση στο θέμα συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία όπως είπε παρουσίασαν ως πρόβλημα του γηπέδου τα παλιά αποδυτήρια, ενώ αυτά ουσιαστικά έχουν αντικατασταθεί από νέα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Σίγουρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το γήπεδο της ΕΠΣ δεν είναι τα αποδυτήρια, καθώς τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στον φθαρμένο χλοοτάπητα και τους περιβάλλοντες χώρους.

Όπως είπε ο Κ. Σιγάλας τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για να βρεθεί χρηματοδότηση για την βελτίωση του γηπέδου. Να θυμίσουμε ότι η Ένωση μέσω της ΕΠΟ είχε αναλάβει τη χρήση του γηπέδου της Ερμούπολης από το 2004, όταν η ίδια η Ομοσπονδία έδωσε χρήματα για την βελτίωση και την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα. Η “ζωή” του χλοοτάπητα σύμφωνα με την εγγύηση που είχε δοθεί από τον εργολάβο του έργου ήταν στα οκτώ χρόνια. Αυτά τα οκτώ χρόνια έχουν ολοκληρωθεί από το 2012, χρονολογία που η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες αντικατάστασή του.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη, αφού η ίδια η Ομοσπονδία σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν συζητά το θέμα, καθώς περιμένει να ολοκληρωθεί το Μουντιάλ την Βραζιλίας.

Ο κ. Σιγάλας μετά τις συναντήσεις που είχε στην Ομοσπονδία, μίλησε και με τον κ. Γρυπάρη, υπεύθυνο Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να έρθει η βοήθεια μέσω της Περιφέρεια, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Το βίντεο της συνέντευξης εδώ

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares