Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 00:18

Αισθητή την παρουσία του έκανε στην Ρόδο ο ΝΟ Αντιπάρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες της μοναχικής του πορείας και κόντρα στο αρνητικό κλίμα της χώρας μας καταφέρνει και κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλους σχεδόν τους επίσημους αγώνες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου καθώς και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Με  αποστολή 5 αθλητών συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου οptimist & laser Ν. Αιγαίου που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. ΡΌΔΟΥ στο νησί της Ρόδου στις 22-25/03/2014.

Οι καιρικές συνθήκες  δεν ήταν κατάλληλες για τους μικρούς αθλητές του ομίλου μας οι οποίοι τελικά κατάφεραν να τερματίσουν 

Κατηγορία  laser

ΦΑΡΟΥΠΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8ος  στα αγόρια και 13ος στην γενική κατάταξη

Κατηγορία optimist    

ΦΑΡΟΥΠΟΥ  ΜΑΡΙΑ 12η στα κορίτσια και 29η στην γενική κατάταξη

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ 19ος στα αγόρια και 31ος  στην γενική κατάταξη

ΚΟΚΑΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 25ος στα αγόρια και 42ος στην γενική κατάταξη

ΑΠΟΚΟΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 42ος στα αγόρια και 61ος  στην γενική κατάταξη, ο οποίος κατέκτησε και το τιμητικό κύπελλο για τον πιο μικρό αθλητή των αγώνων.

Oι επόμενες αποστολές του ομίλου μας θα είναι τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα  optimist & laser και το Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων αθλητών.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους αφανείς ήρωες της όλης προσπάθειας, οι οποίοι είναι οι γονείς των παιδιών του ομίλου, τους φίλους που μας βοηθούν οικονομικά και προτιμούν την ανωνυμία τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινοπραξία των ferry- boat  Aντιπάρου για την δωρεάν μεταφορά  όλων των αποστολών μας και τις ναυτιλιακές εταιρείες  BLUE – STAR  & NEL – LINES  και τα πρακτορεία τους στην ΠΑΡΟ  για τα εκπτωτικά εισιτήρια των αποστολών.

Το μήνυμα της  Ανάστασης του Θεανθρώπου ας γίνει μια νέα αρχή για την πατρίδα μας και ας φέρει  υγεία, χαρά, ειρήνη και ευτυχία σε όλη την ανθρωπότητα. Όσο  για τον όμιλο μας, ελπίζουμε σύντομα….!!! να αποκτήσει τις πολυπόθητες κτιριακές εγκαταστάσεις που θα δώσουν αέρα πνοής στα παιδιά του ομίλου μας.

   Ο  Πρόεδρος                                                                          Ο  Γραμματέας             

       

Φαρούπος Αναστάσιος                                                         Τριαντάφυλλος Ιωάννης 

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares