Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 23:28

Νίκη - βάλσαμο στη Νάξο ο Κρουσώνας

Σημαντικό διπλό σημείωσε ο ΠΑΟ Κρουσώνα στη Νάξο καθώς επικράτησε με 2-1 του Πανναξιακού και παρέμεινε κοντά με τις ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις την παραμονή. Οι ασπρόμαυροι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στη νίκη που ήταν και το ζητούμενο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το συνήθη ύποπτο Παππά στο 28', ενώ 2' αργότερα τα πράγματα δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό για τους νησιώτες αφού έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Καρελέμογλου με απευθείας κόκκινη. Στο 57' ο Καπετανάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τον Ρόβα να μειώνει στο 75' με πέναλτι

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Γιουργούσης, Καρελέμογλου, Τσαρτσαράς (65' Μεσημέρης), Καλογερής, Χαμηλοθώρης, Μπονιάκος (55' Ανδρεόπουλος), Κατσάνης, Ρόβας, Βούλγαρης, Μπανακάκης, Σάντα (46' Μποδώνιας)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Χάρης Ματθαιάκης): Ζάλουντοκ, Τζωρμπατζάκης, Ταβλαδωράκης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Κολιακουδάκης, Βιτώρος, Καραταράκης (55' Νύκταρης), Παππάς, Καπετανάκης, Σκουτέλης (72' Καφετζόπουλος).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares