Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 02:17

Ήττα από την Δόξα Βύρωνα

Ζωντανή στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία έμεινε η Δόξα Βύρωνος η οποία επικράτησε με 4-1 στην Μύκονο παρουσία περίπου 100 φίλων της.

Η Δόξα παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ βρήκε το τρόπο να σηκώσει ανάστημα και να πάρει το τρίποντο. Από το αντίπερα στρατόπεδο οι νησιώτες παρά τη βαριά ήττα προσπάθησαν αρκετά δίχως όμως να τα καταφέρουν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 2' με τον Καρρά, ενώ στο 4' ο Κουκάς επιχείρησε το σουτ οι παίκτες της Δόξας απομάκρυναν ωστόσο οι κυανόλευκοι θεώρησαν ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή της εστίας. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου συνήλθε και έφτασε στην ισοφάριση στο 25' με τον Λέσι. Στο 33' ο Μακρής έκανε το 2-1, με τον Τσαφταρίδη στο 33' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80' ο Μενίκου, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 87' με τον Μενίκου

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Τάσος Γούλας) Πουλάκης, Μύρτινας, Φιορεντίνος, Μπαλλής, Κουκάς, Βαλαμούτης (65' Ράγια), Λαλαής (50' Μπάτσι), Παππάς (60' Πανέτας), Καρράς, Κυπριτίδης, Βλαχόπουλος.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Μουκέας, Αναστασίου, Κατσούδας, Μπιρμπίλι, Ζίζηλας (71' Μενίκου), Γκουντελίτσας, Τσαφταρίδης, Λέσι, Μακρής (66' Σαλαπάτας), Παπατζήμας (59' Καζνέτσι), Λουσαράκης.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παρελθόν ο Μπονιάκος Άνετη νίκη για τον Αστέρα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares