Πέμπτη, 01 Μαΐου 2014 20:03

Αγώνας όρθιας σανιδοκωπηλασίας Κέας

Το τουριστικό γραφείο Kea Tours και η σχολή θαλάσσιων σπορ Kea Water Sports  διοργανώνουν φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά, ένα αθλητικό διήμερο, το οποίο θα περιλαμβάνει τον καθιερωμένο “Αγώνα όρθιας σανιδοκωπηλασίας Κέας» (Stand Up Paddle Surfing Race) και το fitness event “The challenge”.

 Μέγας Χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι η BIC® και η BIC Sport.

Το διήμερο θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Μαϊου με το fitness event “The challenge”. Η αθλητική ακαδημία Base Training (www.basetraining.gr) θα οργανώσει στην παραλία αγώνα γυμναστικής, με πολλές και διαφορετικές δοκιμασίες μέσα και έξω απο το νερό. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί το SUP fun race . Πρόκειται για αγώνα σκυταλοδρομίας SUP, στον οποίο όλοι θα διαγωνιστούν με τις ίδιες σανίδες που θα παρέχει η διοργάνωση.

Για τους συμμετέχοντες η διοργάνωση έχει φροντίσει να μοιράζονται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας snaks και αναψυκτικά,  lunch break  και η μέρα θα κλείσει ευχάριστα με ουζομεζέδες.

Το βράδυ του Σαββάτου θα οργανωθεί πάρτυ με τον dj του bar-restaurant Rock n’ roll Αθήνας και Μυκόνου, Παναγιώτη Τσαγκάνη, σε μπαράκι του νησιού.

Την Κυριακή, η ημέρα θα ξεκινήσει με τον αγώνα SUP. Παράλληλα και σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα συνεχιστεί το fitness event με διάφορες αθλητικές δοκιμασίες, γιόγκα, πιλάτες, διατάσεις και άλλα πολλά, ενώ το διήμερο θα ολοκληρωθεί με την απονομή και bbq στην παραλία.

Σκοπός είναι να οργανωθεί ένα αθλητικό διήμερο, γεμάτο με παράπλευρες δραστηριότητες που θα απευθύνεται όχι μόνο στους αθλητές αλλά και σε κόσμο που θα έρθει στο νησί για να παρακολουθήσει κάτι διαφορετικό. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν scuba diving να δοκιμάσουν SUP, να συμμετάσχουν σε κάποιο ομαδικό παιχνίδι, να κάνουν σκι, wakeboard και πολλά άλλα θαλάσσια παιχνίδια.

Το event επικοινωνείται μέσω της ιστοσελίδας www.keasportsclub.com και της σελίδας στο Facebook https://www.facebook.com/keasportsclub


Υποστηρικτές του event είναι οι ακόλουθες εταιρίες:

Drakos Dijital, Go Pro, Interlife Ασφαλιστική, Insurance Market, Φυσικό Μεταλλικό νερό Βίκος, μπύρες Amstel Radler, Gel ενέργειας GU, σχολή ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas, Frozen Wave, Windstar Hellas, Funsports, Select, Forward, Naish, S.EX.House.

Τοπικοί συνεργάτες είναι οι εξής:

Ναυτικός αθλητικός Όμιλος Κέας, Ένωση επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κέας “Η Πρόοδος”, Σύλλογος τουριστικών καταλυμάτων “Ξενομίδης”, ξενοδοχείο “Porto Kea Suites”, cocktail Bar “Illusion”.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares