Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 13:51

Πάμε στην Σύρο να πάρουμε το παιχνίδι

Στην τελική ευθεία είναι η προετοιμασία του Ηρακλή Θυμιανών, ενόψει της έναρξης των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο πρωταθλητής Χίου, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του θεσμού, την προσεχή Κυριακή (12μμ) στην Ερμούπολη με τον Άγιαξ Σύρου, που πήρε τον τίτλο στις Κυκλάδες, με τον Σταμάτη Ξύδα, να δίνει ιδιαίτερη σημασία στον συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Μεγάλη υπόθεση σε τέτοια τουρνουά είναι το πρώτο ματς. Εμείς πάμε εκεί να το ευχαριστηθούμε, αλλά και να πάρουμε το παιχνίδι» δηλώνει ο τεχνικός του Ηρακλή και αναφερόμενος στον αντίπαλο του, λέει: «Είναι ομάδα που δίνει το 100% των δυνατοτήτων της στο πρώτο 15λεπτό. Βάζει πολλά γκολ από στημένα. Πρέπει να προσέξουμε εκεί. Έχουν κενά πίσω, δηλαδή αμυντικά προβλήματα, αλλά μπροστά είναι πολύ καλή».

Το Σάββατο στην Καλλιμασιά, ο Ηρακλής σε φιλικό αγώνα έφερε 2-2 με τον τοπικό Όμηρο, ενώ σήμερα θα παίξει στα Νένητα με τον Κανάρη. Στο 1ο μέρος οι πρωταθλητές Χίου δεν ήταν καλοί. Παρουσιάστηκαν χωρίς διάθεση, σε μέτρια επίπεδα. Στην επανάληψη, είχαν άλλη εικόνα. Εξαιρετική παρουσία, με αλληλοκαλύψεις, βγήκαν πολλά τρεξίματα και αρκετές φορές πέρασαν στην κόντρα.  Δικαιολογημένα και ο Σταμάτης Ξύδας, ανέφερε, απαντώντας στην ερώτηση τι θέλει ο Ηρακλής από τα μπαράζ ότι: «αν η απόδοση του 2ου ημιχρόνου, το Σάββατο, την βγάλουμε στο παιχνίδι που έρχεται, έχουμε μεγάλες πιθανότητες. Ο Άγιαξ Σύρου, είναι ομάδα στα μέτρα μας. Είναι όμως θέμα να έχουμε και διάθεση στο παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες φαίνεται ότι δεν έχουν διάθεση αρά θα μείνουνε έξω. Θα παίξουν αυτοί που έχουν διάθεση. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, ξέροντας όμως ότι μια καλή αρχή θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά.

Χωρίς αμφιβολία ο Αιολικός που τελείωσε αήττητος το πρωτάθλημα στην γειτονική μας Λέσβο, παρουσιάζεται φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 10ο όμιλο που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική, κάτι που ξέρουν στα Θυμιανά, με το Σταμάτη Ξύδα να το αποδέχεται αλλά και να λέει: «είναι το φαβορί του ομίλου, σίγουρα. Αλλά εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να το παλέψουμε. Αν είναι καλύτερος ας κερδίσει».

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή στο παιχνίδι της Κυριακής του Τσαφαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν είναι έτοιμος. Θα ταξιδέψει για την Ερμούπολη και πιθανότατα η συμμετοχή του να αποφασιστεί πριν την αναμέτρηση.

Στου Ρέντη για φιλικό ο Αιολικός!

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, την προσεχή Τετάρτη (5μμ) ο Αιολικός θα δώσει το τελευταίο του φιλικό τεστ ενόψει της συμμετοχής του στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής. Θα παίξει με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού, σε μια σαφώς σημαντική φιλική αναμέτρηση.

Το Σάββατο, στο στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής, όπου οι πρωταθλητές Λέσβου θα δώσουν τους εντός έδρας αγώνες τους, για τον 10ο όμιλο, κέρδισαν σε φιλικό 7-1 τον Οδυσσέα Ελύτη (Α΄ Κατηγορίας), το οποίο όμως διακόπηκε στο 70΄ λόγω επεισοδίων. Αφορμή ήταν ένα σκληρό φάουλ παίκτη του Οδ. Ελύτη σε παίκτη του Αιολικού και προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Γριπιώτης πήρε τους παίκτες και αποχώρησαν.  Η ομάδα της Α΄ Κατηγορίας προηγήθηκε στο 1ο μόλις λεπτό με τον Κιντάγκα, όμως ο Αιολικός μετά πήρε  μπροστά και με δυο γκολ του Μαλακού και από ένα των Σεραφίγκου, Διονυσάτου, Λάλα, έκλεισε το ημίχρονο με 5-1. Στην επανάληψη και μέχρι την διακοπή οι Σεραφίγκος, Διονυσάτος, πέτυχαν και τα άλλα δυο. Την Τετάρτη, και πάλι με τον Οδυσσέα Ελύτη είχε κερδίσει σε φιλικό με 5-1.

Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κομνηνός, είναι ο τραυματίας Λαλάς και ο στρατευμένος Σαμπάνης.

Του Δημήτρη Σταυρακάκη (Αλήθεια της Χίου)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares