Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 19:07

Συνολάκης: Λειτουργώ μόνο όταν υπάρχει συνεννόηση

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες στον ΑΟ Θήρας έχει δημιουργήσει ανασφάλεια στον κόσμο της ομάδας. Το sportcyclades.grβρήκε και μίλησε με τον απερχόμενο πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργο Συνολάκη, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα.

Άνω - κάτω

Το χρονικό της όλης κατάστασης ξεκινά λίγες ημέρες πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Α2, όπου ο ΑΟ Θήρας βρισκόταν ένα βήμα πριν την κατάκτηση της 1ης θέσης και της ανόδου του στην Α1 Εθνική κατηγορία. Τότε είχε προκύψει η 1η διοικητική κρίση, η οποία ξεπεράστηκε, καθώς πρυτάνευσε η λογική. Φτάνουμε λοιπόν στην μεγάλη διάκριση του θηραϊκού αθλητισμού, που δεν είναι άλλη από την άνοδο του ΑΟ Θήρας στα σαλόνια της Α1. Θεωρήθηκε καλό λοιπόν να γίνουν νωρίς οι εκλογές, ώστε η ομάδα να προχωρήσει με νέο ΔΣ στον δύσκολο σχεδιασμό ενόψει της συμμετοχής στην Α1. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα διοικητικά ή καλύτερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι άλλα υπολόγιζε ένα μέρος της διοίκησης και άλλα κάποιο άλλο. Μετά τις εκλογές και την ανάδειξη του νέου ΔΣ η εικόνα που βγήκε προς τα έξω είναι ότι υπήρξε σημαντική διαφωνία όσον αφορά το πόσο τα μέλη του νέου ΔΣ θα πρέπει να είναι εμπλεκόμενα σε πολιτικούς συνδυασμούς που διεκδικούν ψήφους στις εκλογές ή τάσσονται μέσω των υποψηφιοτήτων τους υπέρ παρατάξεων του Δήμου, με αποτέλεσμα όλων αυτών την παραίτηση τεσσάρων μελών του ΔΣ (Συνολάκης Γεώργιος, Σιγάλας Γεώργιος, Μέντας Αθανάσιος, Γκινοσάτης Δημήτρης). Τα ερωτηματικά πλέον απασχολούν ιδιαίτερα τον κόσμο του ΑΟ Θήρας, ο οποίος βλέπει το όνειρο να απειλείται, χωρίς καν να έχει καταλάβει τον λόγο και ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας.

Πυροσβεστικός

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την διοίκηση και ο πρώτος που βρήκαμε ανταπόκριση ήταν ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του ΑΟ Θήρας ο Γιώργος Συνολάκης. Ο Σαντορινιός επιχειρηματίας, ερωτούμενος σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ΔΣ του ΑΟ Θήρας φάνηκε να έχει «πυροσβεστικές διαθέσεις» καθώς έβαλε προ όλων το καλό της ομάδας: « Καταρχήν θέλω να σας τονίσω ότι αυτή η ομάδα είναι πάνω από όλους και εμείς σε αυτήν την ιστορία ήμασταν μία παρέα που ίδρυσε την ομάδα, που στη συνέχεια στήριξε ολόκληρο το νησί και με την ευκαιρία τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Εγώ είμαι και νιώθω φαν της ομάδας και θέλω να πάει πολύ καλά και να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι η νέα διοίκηση που επέλεξαν να έχει καλή συνέχεια και καλή πορεία».

Βόμβα;

Δεν είναι λίγοι αυτή που λένε ότι στο νησί της Θήρας θα υπάρξει νέα κίνηση όσον αφορά τα αθλητικά. Τώρα το ποια θα είναι αυτή η νέα προσπάθεια και τι θα αφορά, ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει. Πάντως ο Γιώργος Συνολάκης, που και ο ίδιος έχει υπάρξει αθλητής παίζοντας ποδόσφαιρο στον Ρεθυμνιακό (1986 – 1987) θέλει να προσφέρει στον αθλητισμό και όπως χαρακτηριστικά λέει: «Θα είμαι και πάλι στον αθλητισμό, ποτέ δεν θα άφηνα τα παιδιά μόνα τους». Ο ίδιος και οι συνεργάτες του πάντως έχουν πετύχει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ, καθώς δεν θυμόμαστε ομάδες που σε ομαδικό επίπεδο ιδρύθηκαν και με το καλημέρα πήραν τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, που συνοδεύτηκαν από ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες: «Είμαι πολλά χρόνια στον αθλητισμό και έχω παίξει ποδόσφαιρο μέχρι την Β΄Εθνική. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω το νησί μου από οποιοδήποτε πόστο. Προς το παρόν θέλω κάπως να ηρεμήσω και να κοιτάξω τις επιχειρήσεις μου και στο μέλλον θα ασχοληθώ ξανά με πράγματα που έχω στο μυαλό μου. Έχω μάθει να έχω μαζί μου ανθρώπους που μπορώ να συνεννοηθώ και να συνεργαστώ και σαν μία καλή παρέα να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε βήμα – βήμα».

Λύσεις

Το ζητούμενο είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον ΑΟ Θήρας. Κυριακή κοντή γιορτή που λένε. Ήδη οι διαβουλεύσεις είναι έντονες στο νησί του ηφαιστείου και τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ιθύνοντες του σωματείου, αναμένεται να προχωρήσουν σε λύσεις και αποφάσεις που θα βάλουν το εκτροχιασμένο τρένο του ΑΟ Θήρας και πάλι εντός τροχιάς.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares