Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 21:31

Ανώτερος και νικητής ο ΑΟΤ Αλίμου

Χρόνο συμμετοχής σε γηγενείς και νεαρούς ποδοσφαιριστές έδωσε σήμερα ο ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος ηττήθηκε 4-0 στον εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΤ Αλίμου.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους παρατάχθηκαν και αυτοί με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη. Οι ''μπλε'' μπήκαν φουριόζοι στο ματς και έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 5' όταν ο Μπραντάν εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Σαπαλίδη. Στο 14' το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα στάθηκε πιο τυχερό ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Σαπαλίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Βουρλούμη. Στο 34' ο Δρυμούσης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Αθανασόπουλο στο 60' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καϊδος λίγο πριν το τέλος (80').

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλιας Καλοπήτας) Μπότος, Γαβριήλ, Βουρλούμης, Δάρρας (65' Σταθακόπουλος), Μπούκουρης, Μανωλιάδης, Καραμέρης (53' Τουγουντζόγλου), Μπραντάν, Δρυμούσης (60' Καιδος), Αθανασόουλος, Σαπαλίδης

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Τάσος Γουλας): Πουλάκης, Μύρτινας, Φιορεντίνος (65' Συριανός), Καρατζας, Δαμάι, Κυπριτίδης, Παππάς (53' Ασλάνης), Βλαχόπουλος, Καρράς, Πανέτας, Μπάτσι (53' Ράγια)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares