Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 15:02

Καρελέμογλου Είναι όνειρο να παίξεις στο ΟΑΚΑ

Ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής Κώστας Καρελέμογλου που πέτυχε τα 2 τέρματα του Πανναξιακού κόντρα στον Περαμαϊκό μιλάει στο s.c. Ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής Κώστας Καρελέμογλου που πέτυχε τα 2 τέρματα του Πανναξιακού κόντρα στον Περαμαϊκό μιλάει στο s.c.

Κανένας στον Πανναξιακό δεν είναι ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας… όλοι περίμεναν κάτι παραπάνω… μάλιστα όταν το κάτι παραπάνω θα μπορούσε να έρθει, η τύχη και εξωαγωνιστικοί παράγοντες γύρισαν την πλάτη στην ομάδα της Νάξου.

NAXOS MAYROSΚάπως έτσι βλέπει την χρονιά που πέρασε και ο καλύτερος του ματς της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Περαμαϊκό Κώστας Καρελέμογλου, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και έλαβε το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας: «Θέλαμε και περιμέναμε να πάμε καλύτερα τη φετινή χρονιά. Όλοι μας θέλαμε ο Πανναξιακός να παραμείνει στην κατηγορία και θα χαιρόμασταν πολύ γι αυτό. Όμως θα έλεγα ότι η τύχη μας γύρισε την πλάτη και δεν τα καταφέραμε».

Όσο για τη δική του παρουσία και τα 2 τέρματα που πέτυχε ο νεαρός άσσος του Πανναξιακού είπε: «Για εμάς το χθεσινό παιχνίδι ήταν σημαντικό γιατί θέλαμε να χαρίσουμε τη νίκη στον κόσμο μας και να ολοκληρώσουμε με χαρά τους εντός έδρας αγώνες μας. Ο τρόπος που ισοφαριστήκαμε μας πικραίνει λίγο αλλά τι να κάνουμε; Τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τα δύο δικά μου τέρματα είναι κάτι που σίγουρα με χαροποιεί… ποιος παίκτης δεν χαίρεται όταν σκοράρει;».

Για το τελευταίο ματς – γιορτή στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ο Κώστας Καρελέμογλου τόνισε: « Θα είναι μία πάρα πολύ σημαντική εμπειρία. Για τον κάθε παίκτη που αγωνίζεται σε μικρές κατηγορίες είναι όνειρο να παίξει σε ένα τέτοιο γήπεδο, κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ. Θα το χαρούμε για να μας μείνει μια καλή ανάμνηση από την Γ΄Εθνική».

KAREME-KATSA-AGALIA

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares