Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 21:29

Μεγάλη επιτυχία στο "Kea Island SUP Race 2014" [pics]

Το Σαββατοκύριακο 10 - 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο τρίτος αγώνας όρθιας σανιδοκωπηλασίας Κέας, ή αλλιώς Kea Island Stand Up Paddle Surfing Race 2014, με μεγάλο χορηγό την εταιρία Bic kai Bic Sport.

Με ρεκόρ συμμετοχών τους 93 αθλητές, την άρτια διοργάνωση, την καλύτερη διάθεση και τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες, ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από όλους ως ένας από τους καλύτερους αγώνες στον χώρο του ελληνικού SUP!! Το Σάββατο 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Fun Race, όπου 30 αθλητές διαγωνίστηκαν σε αγώνες σκυταλοδρομίας, με νικήτρια ομάδα την ομάδα "Funsports".

Την Κυριακή δόθηκε η εκκίνηση του Kea Island SUP Race, με 93 αθλητές να διασχίζουν την γραμμή της εκκίνησης! Αγωνίστηκαν σε αγώνα 6 χμ. και 3 χμ. ανάλογα με την κατηγορία τους, και μετά ακολούθησαν 2 αγώνες sprint απόστασης 400 μ.

Νικητές στην κατηγορία Race 14 αναδείχθηκαν οι:

Κατηγορία Ανδρών

1ος: Γιώργος Φράγκος

2ος: Γιώργος Κωνσταντής

3ος: Νίκος Συρίγος

Κατηγορία Γυναικών

1η: Μικαέλα Γιασουμή

2η: Κωνσταντίνα Κονταρίνη

3η: Άρτεμις Βαρθολομαίου

Κατηγορία Παίδων

1ος: Νίκος Συρίγος

2ος: Φαίδων Δούκας

3ος: Μιχαήλ Μαστραντώνης

Η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται στην συνδυασμένη δράση της οργανωτικής επιτροπής Kea Sports Club, του μεγάλου χορηγού Bic και Bic Sport, των τοπικών φορέων, εθελοντών και επαγγελματιών του νησιού, καθώς και των εταιριών Dracos Digital και Digitribe, οι οποίοι ανέλαβαν και χορήγησαν την κάλυψη του αγώνα αποκλειστικά με κάμερες Go Pro! Σημαντική και η συμβολή των υποστηρικτών του αγώνα, με τις ασφαλιστικές εταιρίες Interlife και Insurance Market να αναλαμβάνουν την ασφαλιστική κάλυψη, τα νερά Βίκος, τις μπύρες Amstel Radler και τα ενεργειακά τζελ GU να ξεδιψούν και να τονώνουν τους αγωνιζόμενους, τη Lifeguard Hellas υπεύθυνη για την επόπτευση του αγώνα, το περιοδικό Skipper On Deck χορηγό επικοίνωνίας,  και φυσικά τα μαγαζιά Windstar Hellas, Funsports, Frozen Wave, Forward, Glaridis και S.Ex.House να πλαισιώνουν όπως κάθε χρόνο τα έπαθλα των νικητών.

Βίντεο

 

Φωτογραφίες

Image 1Image 8Image 9Image 10

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares