Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 22:38

«Βόμβα μεγατόνων»… Ο Συνολάκης στον Πανθηραϊκό

Ίσως πρόκειται για την πιο ηχηρή μετακίνηση παράγοντα των τελευταίων δεκαετιών στις Κυκλάδες. Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της ομάδα των επιτυχιών (ΑΟ Θήρας) ο οποίος από απόψε ανήκει και επίσημα στην οικογένεια του Πανθηραϊκού.

PANTHIRAIKOS-PAIKTES PAN MPARAZΠιο αναλυτικά μετά από μεθοδικές κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δύο πλευρών (διοίκηση – Συνολάκη), οι δύο πλευρές βρήκαν πολλά κοινά σημεία, που έχουν να κάνουν περισσότερο με την προσπάθεια για διάκριση του Θηραϊκού αθλητισμού. Όπως γίνεται αντιληπτό μετά και αυτήν τη συνεργασία ο Πανθηραϊκός ανεβάζει σημαντικά τον πήχη σε διοικητικό επίπεδο, κάτι που αναμένεται να κάνει σε όλους τους τομείς, καθώς πλέον ο στόχος της ανόδου στη Γ΄Εθνική γίνεται ξεκάθαρος και πιο εφικτός.

Ρόλος

Τώρα όσον αφορά την από εδώ και πέρα προσφορά του Σαντορινιού επιχειρηματία στον Πανθηραϊκό αυτή εικάζεται πως θα είναι μεγάλη, καθώς ο Γιώργος Συνολάκης που στο παρελθόν έχει διατελέσει παίκτης του Ρεθύμνου, με το οποίο αγωνίστηκε μέχρι την Β΄Εθνική, θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Πανθηραϊκού.

SYNOLAKIS LOGOΞεκάθαρος

Όσον αφορά τώρα τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Σαντορίνης, ο ίδιος ερωτούμενος από το sportcyclades.gr σχετικά με τα νέα του καθήκοντα και την συνεργασία του με τον Πανθηραϊκό τόνισε: «Σημαντικό ρόλο στο να συνεργαστώ με τον Πανθηραϊκό έπαιξε ο σχεδιασμός που διαθέτει η ομάδα. Ήταν κάτι που μου άρεσε γιατί η ομάδα έχει μεγάλους στόχους και μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω και εγώ για το καλό του αθλητισμού στη Σαντορίνη και γενικότερα των Κυκλάδων. Πλέον να γνωρίζεται ότι ο Πανθηραϊκό έχει μεγάλους στόχους και θα δείτε πολλές μεταγραφικές εκπλήξεις στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω ήδη επαφές με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Κλείνοντας θέλω να πω ότι είμαι εδώ για να βοηθήσω κάθε καλή και αγνή προσπάθεια του αθλητισμού στο νησί μας».

Ανακοίνωση

Η σημαντική είδηση ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά από την διοίκηση του Πανθηραϊκού με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο μέχρι πριν από 15 ημέρες πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο Θήρας, κύριος Συνολάκης Γεώργιος, ανέλαβε από σήμερα 24/5/14 καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα του Πανθηραϊκού Α.Ο. Ο κύριος Συνολάκης παρέστη μάλιστα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε το Σάββατο 24/5 και ώρα 20:00 στα γραφεία της Ένωσης Λεμβούχων».

PANYGIRISMOS ME FILOTI

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares