Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 10:52

Μπαμ με Τζωρμπατζάκη ο Πανθηραϊκός

Μετά την «διοικητική μεταγραφή» του Γιώργου Συνολάκη που τάραξε τα νερά στη Σαντορίνη ο Πανθηραϊκός προχώρησε στην μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του, αφού εκτός απροόπτου, τη νέα σεζόν Ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης θα φορά την φανέλα των "Μπλε". Μετά την «διοικητική μεταγραφή» του Γιώργου Συνολάκη που τάραξε τα νερά στη Σαντορίνη ο Πανθηραϊκός προχώρησε στην μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του, αφού εκτός απροόπτου, τη νέα σεζόν Ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης θα φορά την φανέλα των "Μπλε".

Κοντά σε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές που έχει πραγματοποιηθεί στα χρονικά του τοπικού πρωταθλήματος των Κυκλάδων βρίσκεται ο Πανθηραϊκός. Η ομάδα της Σαντορίνης έχει ήδη συμφωνήσει με τον πρώην παίκτη του Πανναξιακού Μιχάλη Τζωρμπατζάκη, ο οποίος βρίσκεται από χθες στο νησί της Σαντορίνης, όπου και έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των "Μπλε".

1Καριέρα

Συστάσεις για τον Μιχάλη Τζωρμπατζάκη δεν χρειάζονται, καθώς ο Κρητικός παίκτης έχει ιδιαίτερα «βαρύ» βιογραφικό που αποτελεί όνειρο πολλών παικτών, περιέχοντας συμμετοχές στην superleague και στην footballleague. Ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης φέτος ήταν από τα βασικά στελέχη στον ΠΑΟ Κρουσώνα, που πανηγύρισε την παραμονή του στη Γ΄Εθνική. Ο Τζωρμπατζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1982 και Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΟΦΗ, παίζοντας για αρκετά χρόνια στον ΟΦΗ '94. Το 2002 πήγε στον Εργοτέλη και την επόμενη χρονιά έπαιξε στον Ηρόδοτο. Ακολούθησε μια μεγάλη καριέρα  σε ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών, όπως Καλλιθέα, Λεβαδειακό, Νίκη Βόλου, Εθνικό Αστέρα, Γλυφάδα και στον Πανναξιακό, όπου ήταν από τους καλύτερους στην ομάδα – μοντέλο της σεζόν 2012 – 2013. Όπως γίνεται αντιληπτό μετά από αυτήν την κίνηση, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν η ομάδα της Σαντορίνης έχει σηκώσει τον πήχη ψηλά και φαίνεται διατεθειμένη να κάνει ότι είναι δυνατόν για να πρωταγωνιστήσει.

2Πρωτοφανές

Ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του, που όπως χαρακτηριστικά είπε μπορεί να μην είναι σε μία μεγάλη κατηγορία (που θα μπορούσε να αγωνιστεί) αλλά είναι εξίσου η πιο σημαντικό, καθώς ο Πανθηραϊκός και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να γράψουν ιστορία και αυτό αποτελεί μεγάλο κίνητρο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που συνάντησα στο νησί. Είδα σοβαρούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες να περιβάλουν την ομάδα με σοβαρότητα και πολύ όρεξη για διάκριση. Πραγματικά έχω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να έχω συναντήσει ακόμα και σε επαγγελματικές ομάδες και δεν σας κρύβω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο για να δώσουμε αμέσως τα χέρια. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και ειδικά τον Προπονητή Αλέξη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο για να έρθω στον Πανθηραϊκό. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία γιατί ξέρω ότι έχει τις γνώσεις και την όρεξη για να φτάσει την ομάδα στους στόχους της».

3Δουλειά – δουλειά

Όσο για το πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να παίξει στο τοπικό, ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης απλούστευσε τα πράγματα λέγοντας: «Είμαι επαγγελματίας, όπου παίζω θέλω η ομάδα μου να κερδίζει και να κάνει επιτυχίες. Για μένα που έχω παίξει ποδόσφαιρο σε πολλές ομάδες αυτή τη στιγμή είναι καλύτερο να παίξω σε μία ομάδα που θέλει να γράψει ιστορία… αυτό δίνει σημαντικό κίνητρο σε κάθε ποδοσφαιριστή. Τώρα όσον αφορά τους στόχους αυτοί σίγουρα είναι η άνοδος στη Γ΄Εθνική και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Όλα αυτά όμως για να επιτευχθούν, θέλουν σκληρή και επίπονη δουλειά, καθόλου χαλάρωμα και πολύ σοβαρότητα, όσο και καλή ομάδα να διαθέτεις. Ήρθα στη Σαντορίνη για να πρωταγωνιστήσουμε και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε, καθώς επαναλαμβάνω ότι τέτοια διοίκηση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πετύχει».

TZORMPA DERMI AGALIA

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares