Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 15:18

Στην Γ΄Εθνική από τα χρυσά πόδια του "Killer"

Δύο χρυσά τέρματα του Λευτέρη Σουσουνη έκαναν μία ολόκληρη πόλη να πανηγυρίζει και τον Ναξιώτη να γίνετε ο Ήρωας του Λουτρακίου και ο άνθρωπος που με τα τέρματα του έγραψε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου της Κορινθίας.  Δύο χρυσά τέρματα του Λευτέρη Σουσουνη έκαναν μία ολόκληρη πόλη να πανηγυρίζει και τον Ναξιώτη να γίνετε ο Ήρωας του Λουτρακίου και ο άνθρωπος που με τα τέρματα του έγραψε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου της Κορινθίας.

Το προσωνύμιο "Killer" που συνοδεύει τον δικό μας Λευτέρη Σουσούνη δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς την περασμένη Τετάρτη ο Ναξιώτης striker ξύπνησε μνήμες από την Σαντορίνη το 2011, αναγκάζοντας ολόκληρο το Λουτράκι σε πανηγυρισμούς, αφού με δύο δικά του τέρματα στον τελευταίο αγώνα των μπαράζ, η ομάδα του ΑΟ Λουτράκι νίκησε 0-2 τον Άτταλο Νέας Περάμου και για 1η φορά στην ιστορία του θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

NAXOS MAYROSΤο έχει

Σύμπτωση που επαναλαμβάνετε παύει να είναι σύμπτωση… ο Λευτέρης Σουσούνης επανέλαβε αυτό που έχει κάνει 3 φορές στην καριέρα του μέχρι σήμερα… δηλαδή στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, με δικά του πάντα τέρματα δίνει την άνοδο στην ομάδα που αγωνίζεται. Το 2010 -2011, με τον Πανναξιακό να θέλει μόνο νίκη μέσα στην έδρα του Πανθηραϊκού, σκοράρει και πάλι δύο φορές, με το τελικό 1-2 να δίνει το εισιτήριο της Δ΄Εθνικής στον Πανναξιακό. Την περασμένη Τετάρτη (4/6), ο Λευτέρης στο ματς – τελικό της ομάδας του ΑΟ Λουτράκι με τον Άτταλο, επισφραγίζει ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά, σκοράροντας στο 30’ και στο 85’, με το 0-2 να δίνει στους "Οράνιε" την ιστορική γι αυτούς άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Πολύτιμος

Η παιχτική αξία του Λευτέρη Σουσούνη είναι γνωστή σε εμάς που ασχολούμαστε με τα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Όμως αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, ο Λευτέρης έχει φροντίσει το όνομα του να γίνει γνωστό παντού, καθώς από της ομάδες που περνάει αφήνει πάντα το στίγμα του "Παικταρά" και πάνω από όλα του "Καλού παιδιού", πράγμα που μας επιβεβαίωσε και ο προπονητής του Νίκος Μεσολόγγης, ο οποίος τον Γενάρη, θέλοντας παίκτη να σκοράρει και να βγάζει "τα κάστανα από τη φωτιά" ζήτησε από την διοίκηση του ΑΟΛ τον Λευτέρη Σουσούνη. Ο ικανός τεχνικός φυσικά δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του, για την οποία μιλώντας στην "Κ" τόνισε: «Ο Λευτέρης είναι η καλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της ομάδας. Πέρυσι τον παρακολουθούσα στενά και ήξερα πολύ καλά τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Όταν το Γενάρη είδα ότι έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα είπα στην διοίκηση ότι αν πάρουμε τον Λευτέρη η ομάδα θα βρει πολλές λύσεις. Φυσικά μας δικαίωσε απόλυτα για την επιλογή μας, καθώς ο Λευτέρης πέτυχε πολλά κρίσιμα τέρματα και χάρη σε αυτόν πήραμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Ο Λευτέρης άλλαξε όλη την επιθετική μας φιλοσοφία και ήταν βαρόμετρο για την ομάδα μας. Μας έχει κερδίσει όλους, εμένα την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας γιατί εκτός του ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης είναι και ένας πολύ καλός χαρακτήρας».

Προσφορά

Στο ποδόσφαιρο καμία φορά μιλάνε τα νούμερα και όταν αυτά είναι απόλυτα λένε πολλά. Πριν πάει στον ΑΟΛ ο Λευτέρης Σουσούνης αγωνιζόταν για 1,5 χρόνο στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, όπου είχε πετύχει 23 τέρματα. Κάποιες αλλαγές στην ομάδα όμως και τα «μαγικά» που κάνουν ενίοτε οι προπονητές τον έβγαλαν από τις βασικές λύσεις ανοίγοντας τον δρόμο στον ΑΟΛ για να κάνει κρούση για την απόκτηση του τον Ιανουάριο. Και εκεί μίλησε η κλάση του Λευτέρη, ο οποίος αν και έχασε 4 ματς λόγω τραυματισμού, τελικά πέτυχε 11 τέρματα με το Λουτράκι, «τιμωρώντας» μάλιστα την πρώην του ομάδα, όταν συναντήθηκαν στα μπαράζ σκοράροντας 2 φορές εις βάρος της (4-2).

Μέλλον

Ποιος δεν θέλει έναν Σουσούνη στην ομάδα του. Ήδη ο Λευτέρης έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις μεταξύ αυτών και από ομάδες των Κυκλάδων. Όμως ο Ναξιώτης φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση του, καθώς είναι πολύ ικανοποιημένος από τους ανθρώπους του ΑΟΛ, όπου έχει αγαπηθεί όσο κανένας άλλος, με τον ίδιο να σκέφτεται ακόμα και να μετακομίσει στην όμορφη πόλη της Κορινθίας, όπου όπως είπε νιώθει πολύ ωραία: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό που έγινε φέτος. Η ομάδα έχει καταπληκτικό κόσμο και μία διοίκηση που λειτουργεί τέλεια. Όλοι οι άνθρωποι εδώ με αγκάλιασαν και με κάνουν να νιώθω ωραία. Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας μου έχουν πει ότι με χρειάζονται και του χρόνου και δεν σας κρύβω ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω εδώ».

Βαθμολογία

  1. ΑΟ Λουτράκι                         15
  2. Ιαλυσος                               10
  3. Άτταλος Νέας Περάμου             7
  4. Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου      2

Το βίντεο από το τελευταίο παιχνίδι

 

LOYTRAKISOYSOYNHS 1soysoynis 3SOYSOYNIS FANELASOYSOYNIS koypa

Ευχαριστούμε το aoloytraki.gr για την βοήθεια και το υλικό

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares