Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 23:41

Βαμβακούση: Θέλω Πανναξιακό ή ΑΟ Θήρας

Η Συριανή βολεϊμπολίστρια Άντζελα Βαμβακούση, είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στον Φοίνικα μέχρι που το ταλέντο της κέντρισε το ενδιαφέρον του Πανιωνίου της Α1 Γυναικών, ο οποίος την ένταξε στο δυναμικό του. Η καριέρα της συνεχίστηκε σε δύο ομάδες της Α2, την Ηλιούπολη και τους Τράχωνες που είναι και στο σωματείο το οποίο αγωνίστηκε φέτος.

Η 21χρονη λίμπερο ασχολείται παράλληλα και με το beachvolley, όπου πρόσφατα μαζί με την συμπαίκτρια της Μαρίνα Αργυροπούλου, κατέκτησαν την 2η θέση στο "1ο τουρνουά Beach Volley League 2014". Η Άντζελα μιλώντας στο s.c. εξήγησε τους λόγους που χάθηκε η 1η θέση, ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις μας, αναφέρθηκε στις πρώην τις ομάδες, στους Τράχωνες που αγωνίζεται τώρα και το μέλλον της εκεί, όπως και για τις Κυκλαδίτικες ομάδες του Πανναξιακού και του ΑΟ Θήρας και φυσικά για την ομάδα που την ανέδειξε, τον Φοίνικα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους διοργανωτές και το επίπεδο του "Beach Volley League" η Άντζελα Βαμβακούση: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά την περσινή συμμετοχή μου στη "beach volley league" συμμετείχα και φέτος στην ίδια διοργάνωση η οποία και στις δυο περιπτώσεις ήταν εξίσου πετυχημένη . Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι αφού κύριος διοργανωτής είναι ο κύριος Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μαζί με τους συνεργάτες του κύριο Παύλο Μπελιγράτη , Γιώργο Κερκινε και την αγαπημένη κυρία Έφη Μπούρα, όπως και όλο το οργανωτικό team, που διοργανώνει όλο αυτό το τουρνουά. Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν πολύ καλό πράγμα που σημαίνει πως και εμείς οι αθλητές ευχαριστηθήκαμε πολύ τα παιχνίδια. Η διοργάνωση παρείχε στους αθλητές ότι είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και οι άνθρωποι ήταν πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί».

VAMVAKOYSI BEACH 1Αναφερόμενη στην 2η θέση που κατέκτησαν η Άντζελα δήλωσε απογοητευμένη που δεν ήρθε η πρωτιά: «Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η αλήθεια είναι πως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη από τη θέση που πήραμε, λόγω της πολύ κακής μας εμφάνισης . Δεν θα με πείραζε αν παίζαμε καλά και απολαμβάναμε το παιχνίδι και ερχόταν αυτή η ήττα. Το πρόβλημα είναι όμως πως η απόδοση μας ήταν κάτω του μετρίου και τίποτα δεν μας πήγε καλά. Προσωπικά , με δυσκόλεψε αρκετά ο αέρας, πράγμα φυσικά που δεν θα έπρεπε να γίνει από την στιγμή μάλιστα που έχω συνηθίσει να παίζω με τέτοιες καιρικές συνθήκες. Δεν μου έβγαινε τίποτα ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά, πράγμα που με στενοχώρησε γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τη ομάδα μας, έτσι ώστε να βγει νικήτρια από στον τελικό. Χάσαμε πολύ εύκολα από μια ομάδα που είχαμε κερδίσει εξίσου εύκολα στους ομίλους οπότε εδώ η απογοήτευση είναι διπλή, παρόλα αυτά στη αθλητισμό συμβαίνουν αυτά, οπότε κρατάμε τα καλά από αυτό το διήμερο τουρνουά , αναλογιζόμαστε τι κάναμε λάθος και αφήνουμε πίσω ότι μας στενοχώρησε και συνεχίζουμε».

Όσον αφορά το μέλλον της στο επαγγελματικό βόλεϊ η αθλήτρια των Τραχώνων που ανήκει ακόμα στο Πανιώνιο είπε: «Είμαι ευχαριστημένη από τους Τράχωνες και ίσως δεν θα έλεγα όχι να συνεχίσω στην ομάδα. Αυτό το διάστημα μιλάω με κάποιες ομάδες και ειλικρινά δεν ξέρω καθόλου τι θα κάνω, καθώς δεν έχω συμφωνήσει με κάποια ομάδα και όλα είναι ανοιχτά».

Ο καλός χαρακτήρας της Άντζελας επιβεβαιώθηκε όταν την ρωτήσαμε να μας πει για την πορεία της πρώην της ομάδα της Ηλιούπολης, με την νεαρή να δείχνει πως ξέρει να σέβεται ανθρώπους και σωματεία: «Η Ηλιούπολη από την αρχή του πρωταθλήματος είχε θέσει έναν ξεκάθαρο στόχο, που ήταν η άνοδος στη Α1 εθνική κατηγορία, πράγμα που επιτεύχθηκε μετά από μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων που την έφεραν δικαίως να τερματίσει πρώτη στη κατηγορία, φτάνοντας στα σαλόνια της Α1. Είμαι πολύ περήφανη που έπαιζα και εγώ σε αυτήν την ομάδα, όπως επίσης είμαι πολύ περήφανη που είχα προπονήτρια την κυρία Δήμητρα Λυκογιάννη που θεωρώ πως είναι κορυφαία στο χώρο της προπονητικής … την εκτιμώ ιδιαιτέρως για τις γνώσεις της και την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου έμαθε την χρονιά που συνεργαστήκαμε στην Ηλιούπολη. θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε πάλι στο μέλλον. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την άκρως επιτυχημένη χρονιά που είχε, όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και για τις Νεάνιδες και τις Κορασίδες της Ηλιούπολης, που είχε αναλάβει η ίδια. Της εύχομαι καλή συνέχεια από εδώ και πέρα και να αγαπά πάντα τόσο πολύ τη δουλειά της».

VAMVAKOYSI BEACH 2Στην ερώτηση μας αν θα την ενδιέφερε να συνεργαστεί με τον Πανναξιακό ή τον ΑΟ Θήρας η Άντζελα σχεδόν ενθουσιασμένη στην ιδέα, απάντησε: «Φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστώ και με τον Πανναξιακό και τον ΑΟ Θήρας. θα μου άρεσε πολύ να έπαιζα στην επαρχία διότι λατρεύω να παίζω σε ένα γεμάτο γήπεδο -με πωρώνει απίστευτα αυτό- και πλέον αυτό συμβαίνει μόνο στις επαρχιακές ομάδες και κυρίως στα νησιά. Επίσης για μένα το περιβάλλον αυτό μου είναι πολύ γνώριμο γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αυτά τα γήπεδα ξεκίνησα και μέσα σε αυτά τα γήπεδα μεγάλωσα έμαθα να παίζω volley. Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενη που δυο Κυκλαδίτικα νησιά θα αγωνίζονται στη Α1 εθνική κατηγορία».

Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε αλλιώς αυτή την συνέντευξη, παρά μόνο ζητώντας το σχόλιο της Άντζελας Βαμβακούση για την ομάδα που την ανέδειξε, τον Φοίνικα Σύρου: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια σε ότι πετυχαίνουν είναι η ομάδα της καρδιάς μου και όνειρο μου είναι να φτάσουν οι γυναίκες του φοίνικα τόσο ψηλά όσο και οι άνδρες και κάποτε να επιστρέψω και εγώ στην ομάδα που τόσο αγάπησα».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares