Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 07:11

Σίφνος – Σύρος, παλαίμαχοι 13 τερμάτων…

Την Κυριακή 15 Ιουνίου επισκέφθηκε το νησί της Σίφνου η ομάδα παλαιμάχων της Σύρου όπου αντιμετώπισαν τους παλαίμαχους του Πανσιφναικού.

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTESΛόγω των απουσιών από την ομάδα του Π.Α.Σ έγιναν οι αναγκαίες προσθήκες από την Ά ομάδα. Η Σύρος έδειξε ότι έχει πολλούς αξιόλογους παλαίμαχους που παρά τα χρόνια τους δεν ξέχασαν τα μυστικά της μπάλας. Ο αγώνας έληξε με 5-8 υπέρ της Σύρου όπου είχαν προηγηθεί και με 1-5, αλλά η Σίφνος βρήκε τη δύναμη να ισοφαρίσει σε 5-5 αλλά στη συνέχεια δέχτηκε και άλλα 3 τέρματα όπου και διαμορφώθηκε το τελικό 5-8.

Τις προσπάθειες των παικτών της δυσκόλεψε η αφόρητη ζέστη και η αυξημένη υγρασία, παρόλα αυτά το θέαμα, η προσπάθεια και η τεχνική των παικτών ήταν αξιοθαύμαστη για τον κόσμο που βρέθηκε στο "Γ&Δ Συγγελίδη".

Η Διοίκηση του Πανσιφναικού ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του φιλικού όπως την Διοίκηση του Ε.Α.Κ.Ν Σίφνου (Μαρούσα) για την παραχώρηση των αποδυτηρίων της, το Δ.Σ της ΔΗΚΕΣ για την παραχώρηση του πούλμαν και τον κ. Μπενάκη Γεώργιο οδηγό του πούλμαν.

Σίφνος: Λεμονης Ι., Μανος Α., Κακακης Ν., Σκανδαλης Λ., Ατσονιος , Φραγκος Μ., Καμπουρακης Α., Ξυδης Γ., Καρβος Ι., Καραβος Ν., Ατσόνιος Ν., Χριστοδουλακης Ι., Ατσόνιος Α., Ζασκας Δ., Χρυσος Γ., Ραπτοπουλος, Πουρικη, Κωλέτης Ι.

Σύρος: Σαγκινετος, Καραηλιας, Φουτσιτσιδης, Παπουτσας, Γλυκας, Συλιβανης, Πριντεζης, Χαλαβαζης, Μωτος, Μαραγκος, Αντωνακακης, Μιχαλοβιτς, Ρουσσος, Κουτρας, Βαρθαλιτης, Περρης, Βουτσινος, Βελουδος.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares