Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 13:49

Ο Μασούρας στις ακαδημίες του ΠΑΟ στη Σύρο

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού Σύρου θα είναι ο πρώτος σταθμός στην προπονητική καριέρα του πρώην παίκτη του Πανναξιακού και του Αστέρα Τραγαίας Θωμά Μασούρα.

Ο Θωμάς Μασούρας έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες και είναι παλιός γνώριμος του Σύρου, καθώς κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες του νησιού. Πλέον κατοικεί μόνιμα στη πρωτεύουσα των Κυκλάδων, καθώς ως γνωστών η γυναίκα του κατάγεται από εκεί. Άγνωστο παραμένει αν ο Θωμάς εκτός της προπονητικής του καριέρας θα θελήσει συνεχίσει παράλληλα και την ποδοσφαιρική σε κάποια ομάδα του νησιού.

Μαζί του στην τεχνική ηγεσία των ακαδημιών θα βρίσκονται οι: Ντζίρος Χρήστος (πτυχιούχος γυμναστής φυσικής αγωγής), Τσούκος Παναγιώτης : (Γυμναστής πτυχιούχος φυσικής αγωγής) και Γεράρδης Νίκος: (Προπονητής).

Καριέρα

Ο Μασούρας έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αθηναϊκό, με τον οποίο έχει παρουσίες ακόμη και στην Α’ Εθνική. Επίσης έχει πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άγιο Νικόλαο (Β΄Εθνική), όπως και σε Δόξα Βύρωνα και ΟΦΗ Ηρακλείου. Στη συνέχεια παίκτης μετακόμισε στη Σύρο, όπου αγωνίστηκε στην Δ΄Εθνική με τον Αστέρα Σύρου και την Ελλάς. Επόμενος και προτελευταίος σταθμός της καριέρας του ο Πανναξιακός, με την τελευταία τριετία να τον βρίσκει στον Αστέρα Τραγαίας, όπου έκανε καταπληκτικές χρονιές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares