Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 11:58

Μανουδάκης: Φεύγω ευχαριστημένος… ήταν κύριοι

Η μετακίνηση του τον Δεκέμβριο από τον Αίαντα στον ΑΟΣ αποτέλεσε το σίριαλ των χειμερινών μεταγραφών στη Σύρο. Ο λόγος για τον Κυριάκο Μανουδάκη, ο οποίος σήμερα μένει ελεύθερος από την ομάδα τηςMANOU ORTHIOS Σύρου και αυτό μόλις ένα εξάμηνο μετά την υπογραφή συνεργασίας του με αυτήν.

Πλέον ο Βιρτουόζος βραχύσωμος μέσος θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ήδη εξετάζει περιπτώσεις συνεργασίας που έρχονται κυρίως εκτός του νησιού της Σύρου.

Ο ίδιος μιλώντας στο S.C. για την λήξη της συνεργασίας του με τον ΑΟΣ τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΟ Σύρου και τον πρόεδρο του Γιώργο Φώσκολο, ο οποίος τον Δεκέμβριο μου έκανε μία πάρα πολύ καλή πρόταση συνεργασίας και πάνω από όλα φάνηκε κύριος σε ότι είχαμε συμφωνήσει».

Όσο για το μέλλον του και την ομάδα που θα συνεχίσει ο Κυριάκος Μανουδάκης είπε ότι δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφαση του: «Θέλω να πάω σε μία ομάδα που θα έχει στόχους. Εδώ στην Σύρο δεν γνωρίζω ακόμα τι στόχους θα θέσουν οι ομάδες. Πάντως θα πρέπει να σας πω ότι οι προτάσεις που έχω αυτή τη στιγμή είναι εκτός της Σύρου, τις οποίες θα εξετάσω και χωρίς να βιαστώ θα απαντήσω θετικά ή αρνητικά».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares