Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 22:59

Στοίχημα με Μανθόπουλο ο ΑΟ Σύρου

Ο ΑΟ Σύρου επένδυσε τη νέα χρονιά στον Συριανό προπονητή Μιχάλη Μανθόπουλο, ο οποίος θα είναι αυτός που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Συριανών. Ο ΑΟ Σύρου επένδυσε τη νέα χρονιά στον Συριανό προπονητή Μιχάλη Μανθόπουλο, ο οποίος θα είναι αυτός που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Συριανών.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής των ακαδημιών του ΠΑΟ Σύρου, Μιχάλης Μανθόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο. Σύρου, καθώς πριν λίγο οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, επισφραγίζοντας την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Μιχάλης Μανθόπουλος είναι παιδί του ΑΟ Σύρου, καθώς αγωνιζόταν στην ομάδα για 7 χρόνια. Η συνεργασία του με τον "Ιστορικό" αποτελεί ένα στοίχημα και για τις MANTHOPOYLOS ORTHIAδύο πλευρές, με την διοίκηση να θέλει να δώσει περισσότερο βάρος στο Συριανό στοιχείο, που όπως φαίνεται θα είναι αυτό που θα κυριαρχήσει φέτος στην ομάδα. Ως ποδοσφαιριστής ο Μιχάλης Μανθόπουλος έχει καταγράψει μία σπουδαία, με πολλές συμμετοχές σε Β΄και Γ΄Εθνική ως παίκτης του Ιωνικού, όπως και στην Δ΄Εθνική με τον Ατρόμητο Πειραιά. Η καριέρα του τελείωσε το 1997, όπου ήταν παίκτης – προπονητής της Ελλάς Σύρου.

Η ανακοίνωση

Δείγμα των χαμηλών τόνων που θέλει να ακολουθήσει η νέα διοίκηση της ομάδας αποτελεί και η ανακοίνωση του νέο της προπονητή, που εσωκλείεται μέσα σε λίγες γραμμές και αναφέρει τα εξής:«Ο Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει την πρόσληψη του Μιχάλη Μανθόπουλου για τη θέση του προπονητή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Η διοίκηση του σωματείου του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Η ομάδα της καρδιάς μου

Ο Μιχάλης Μανθόπουλος διαθέτει έναν ήπιο χαρακτήρα και προτιμά να κρατάει απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δέχτηκε να κάνει την 1η του δήλωση στο sportcyclades.gr, λέγοντας: « Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την συνεργασία μου με τον ΑΟ Σύρου. Δεν το σκέφτηκα πολύ ώστε να απαντήσω θετικά στην πρόταση της διοίκησης της ομάδας, αφού ο ΑΟ Σύρου μου έχει προσφέρει πολλά και έχω περάσει σημαντικά χρόνια σε αυτόν. Νιώθω ΑΟΣ και έχω το μικρόβιο της ομάδας στο αίμα μου. Θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου ώστε να δημιουργήσουμε μία ομάδα αντάξια του παρελθόντος».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares