Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 15:46

Η πρόκληση της χρονιάς στη Θήρα

Ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής στο Red Bull Art of Motion που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στη Σαντορίνη στις 4 Οκτωβρίου Ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής στο Red Bull Art of Motion που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στη Σαντορίνη στις 4 Οκτωβρίου

Μπορεί να λυπούνται κάποιοι που το καλοκαίρι έχει συμπληρώσει το μισό του και η κλεψύδρα αδειάζει, αλλά κάποιοι άλλοι χαίρονται.

Και δη οι φανατικοί οπαδοί του Freerunning καθώς για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η κορυφαία πρόκληση στο είδος αυτό θα πραγματοποιηθεί που αλλού από τη φυσική του … έδρα, τη Σαντορίνη το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, αλλά οι αγώνες θα ξεκινήσουν αρκετές ημέρες νωρίτερα (από την 1η) με διάφορα χάπενινγκ… Και μιλάμε βέβαια για το RedBullArtofMotion, όπου η σαγηνευτική Καλντέρα που χαρακτηρίζεται και ως ωραιότερη φυσική πίστα στο κόσμο θα φιλοξενήσει τους κορυφαίους… Και οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν ότι αξίζουν να διαγωνίζονται σε έναν διαγωνισμό που κόβει την ανάσα καθώς μιλάμε για την απόλυτη τέχνη της …φυγής. Μάλιστα σήμερα ολοκληρώνεται και η προθεσμία όσον αφορά τη παρουσία τους στον προκριματικό καθώς περισσότεροι από 120 συμμετέχοντας έχουν δώσει το παρών στον online προκριματικό ανεβάζοντας το βίντεο τους στο redbullartofmotion.com. Απ’ αυτούς θα προκριθούν οι 3 καλύτεροι άνδρες και 3 καλύτερες γυναίκες με βάση την εκτέλεση, τη ροή, τις τεχνικές προκλήσεις και τη δημιουργικότητα. Τους υπόλοιπους 12 συμμετέχοντες στον μεγάλο τελικό συμπληρώνουν οι top 8 του 2013 που έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον αγώνα και 4 αθλητές που θα περάσουν από τον προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη την 1η Οκτωβρίου και αναμένεται να δώσουν το παρών όπως και πέρυσι Έλληνες αθλητές. ια μια ακόμη χρονιά, ο αθλητής που θα καταπλήξει τα πλήθη και θα δώσει τον πλέον … Restart εαυτό του θα βραβευθεί με το BestTrickAwardbyVodafone.

Μάχη

Και ενδεχομένως φέτος να δούμε και τη μάχη που χάσαμε την περσινή χρονιά όταν ο Αμερικανός Κόρι ΝτεΜέγιερς επικράτησε στον αγώνα με 449 βαθμούς αφήνοντας πίσω του, τον Ρώσο Αλεξάντερ Μπαϊτούριν (447 βαθμούς) και τον συμπατριώτη του Τζέσε ΛαΦλερ (443) που ήταν και η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Όσο για τη μάχη που δεν είδαμε; Μα ήταν λόγω της απουσίας του Πάβελ «Πάσα» Πέτκουνς, του Λετονού freerunner, ο οποίος είχε κερδίσει τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις στη Σαντορίνη, αλλά λόγω τραυματισμού την τελευταία στιγμή είχε αποχωρήσει… Τέλος, να αναφέρουμε ότι το RedBullArtofMotion ξεκίνησε το 2007 στην Βιέννη και έχει εδραιωθεί ως το κορυφαίο γεγονός freerunning με περισσότερους από 10 αγώνες σε διαφορετικές χώρες τα τελευταία χρόνια. Το 2011 η Σαντορίνη επιλέχθηκε ως ο κορυφαίος προορισμός freerunning και έκτοτε το Πρωτάθλημα πραγματοποιείται στο Φυροστεφάνι. Μοναδικός στόχος των αθλητών είναι να διανύσουν ελεύθερα την απόσταση από το σημείο εκκίνησης στο σημείο τερματισμού, παλεύοντας για μια θέση στο βάθρο.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares