Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014 23:01

Χρυσή η Ελλάδα στο Vikelas Cup

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, καθώς η ελληνική ομάδα είχε ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση στο «Βικέλας Καπ», το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποχαιρέτισε με ισοπαλία (4-4 με την Σερβία) τις υποχρεώσεις της στο νησί της Σύρου και συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Τιφλίδα.

Το σκορ διακυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα με τις αμυντικές λειτουργίες των δύο ομάδων να παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η Εθνική ομάδα εμφανώς κουρασμένη στάθηκε άτυχη στον παίκτη παραπάνω, παραχωρώντας την ισοπαλία.

Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχτηκε ο Μανώλης Ζερδεβάς, που πραγματοποίησε εξαιρετικό τουρνουά και ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος στην κατάληψη της πρώτης θέσης. Ο Οδυσσέας Μασμανίδης με 8 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γεωργίας  τον Αύγουστο. Πολυτιμότερος παίχτης της διοργάνωσης ήταν ο Σέρβος Σούμποτιτς.

Ελλάδα - Σέρβια:  4-4

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-0, 1-2

Ελλάδα (Γιάννης Φράγκος): Ζερδεβάς, Μασμανίδης, Σαρτζετάκης, Μαυρωτάς, Πρέκας 1, Τσαχειλίδης, Καλογεράκος 1, Καπετανάκης, Πανταζόπουλος, Λιαπάκης 2, Φωκάς, Αργυρόπουλος, Σαρρής

Σερβία (Ζόραλ Μιλένκοβιτς): Μπράκοσεβιτς, Ασάνοβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Ρεπάνοβιτς, Σούμποτιτς 2, Λάζιτς, Κόστις, Λέκιτς, Γιάνκοβιτς, Γκογκόφ 1, Βούτσινιτς 1, Ραντούλοβιτς, Ντομποράνοφ.

Διαιτητές: Ουζ, Ζούχα

Αλυτάρχης: Μάνφρεντ Βάτερ

VIKELAS 2014 METALIA 1

 

Ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία της Εθνικής ομάδας καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Φράγκος:  «Το σημερινό παιχνίδι ήταν καλό για εμάς καθώς παίξαμε με μυαλό. Ξεκουράσαμε τα μεγαλύτερα παιδιά, δώσαμε ευκαιρίες στα καινούρια και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Μας Βγήκε στο τέλος η κούραση των παιχνιδιών, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Στο τουρνουά αυτό είχαμε καλή εικόνα, τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα στο στόχο τους. Είδαμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Πηγαίνουμε στην Αθήνα, όπου θα βρούμε το Σάκη Κεχαγιά, προπονητή αυτής της ομάδας και θα προετοιμαστούμε για μία πολύ σημαντική για εμάς διοργάνωση το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τιφλίδας. Σημαντικό κομμάτι στην καλή εικόνα της ομάδας μας ήταν η συμμετοχή 6-7 παιδιών στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών».

Ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής, Οδυσσέας Μασμανίδης, σχολίασε: «Δε λέει κάτι αυτό το τουρνουά, αυτό το οποίο σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι η προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γεωργίας. Εκεί πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Μανώλης Ζερδεβάς, αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης. Αναφερόμενος στη συνολική παρουσία της Εθνικής Νέων στο «Βικέλας Καπ» συμπλήρωσε: «Αυτό που κάνει την ομάδα μας καλή είναι το ότι είμαστε δεμένοι. Δεν υπάρχουν μονάδες σε αυτή την ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρώτη θέση αλλά δε ξεχνάμε ότι ήταν τουρνουά προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων τον Αύγουστο στο Ευρωπαϊκό Νέων».

VIKELAS 2014 METALIA 2

 

Ο Μανώλης Ζερδεβάς που αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης, με τον Οδυσσέα Μασμανίδη (πρώτο σκόρερ με 8 τέρματα) και τον πολυτιμότερο παίχτη του «Βικέλας ΚΑΠ», τον Σέρβο Σούμποτιτς

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ιταλία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο τουρνουά επικρατώντας σχετικά εύκολα των Ισπανών με σκορ 9-5. Οι Ιταλοί μπήκαν δυνατά στο ματς και επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο, όταν και προηγήθηκαν με 5-1. Καθοριστικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ντόλτσε που σημείωσε 3 γκολ.

Οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 2-1, 0-2

Ιταλία: Φράκας 1, Εσπόζιτο 1, Γκαντίνι 2, Αλεσιάνι 1 , Καμποπιάνο 1.

Ισπανία: Αρνάου 1, Μπούστος 2, Ταούλ 1, Γκασούγια 1.

Η βαθμολογία:

Ελλάδα 7

Ιταλία 6

Σερβία 2

Ισπανία 1

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος

Κατηγορία ΠΟΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares