Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 11:12

Εμπιστοσύνη και καλή πορεία

Η Ελένη Μεμετζή - προπονήτρια του ΑΟ Θήρας - μιλάει για τους στόχους του ΑΟ Θήρας για τη νέα χρονιά και αποκαλύπτει το μυστικό για τις μεταγραφές που έκαναν αίσθηση Η Ελένη Μεμετζή - προπονήτρια του ΑΟ Θήρας - μιλάει για τους στόχους του ΑΟ Θήρας για τη νέα χρονιά και αποκαλύπτει το μυστικό για τις μεταγραφές που έκαναν αίσθηση

Με το καλημέρα της παρουσίας του στην Α1, ο ΑΟ Θήρας τάραξε τα νερά καθώς κακά τα ψέματα αποδείχτηκε πρωταθλήτρια ομάδα στις μεταγραφές.

Βέβαια όλοι γνωρίζουν ότι ένας τέτοιος όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά ενδεχομένως και να λειτουργήσει ανασταλτικά στη προσπάθεια μίας νεοφώτιστης ομάδας να πετύχει τα σχέδιά της και η Ελένη Μεμετζή, η προπονήτρια του ΑΟ Θήρας εμφανίζεται κάτι περισσότερο από προσγειωμένη ενόψει της προσπάθειας που καλείται να φέρει εις πέρας την τρέχουσα περίοδο.

Μάλιστα, ήδη ανακοινώθηκαν και οι πρώτες κινήσεις της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας: 18 Αυγούστου, οι αθλήτριες θα περάσουν από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις στην Αθήνα και αμέσως μετά θα μεταβούν στη Σαντορίνη, όπου στις 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ και την επόμενη ημέρα το πρωί οι διπλές προπονήσεις. 

Το πρόγραμμα των φιλικών καταρτίζεται αυτές τις ημέρες και είναι δεδομένο ότι στο επίκεντρο θα βρεθούν για δεύτερη σερί χρονιά τα «Νομίκεια» όπου όπως τονίζει η κ. Μεμετζή «είναι δεδομένο ότι τους πρώτους που θα καλέσουμε θα είναι ο Πανναξιακός και ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, με τις διοικήσεις των ομάδων άλλωστε έχουμε πολύ καλές σχέσεις και το κυριότερο είναι γειτονικές ομάδες και πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη» Κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν την 1η εβδομάδα του Οκτωβρίου και όπως είναι λογικό θα αποτελέσουν μία καλή πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου σερβίς στις 18 Οκτωβρίου, όταν και ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Ανάπτυξη

Η ομάδα της Σαντορίνης με τις κινήσεις που έκανε έχει βάλει πλώρη για την τετράδα. Απέκτησε άλλωστε αθλήτριες όπως οι: Τένεβα, Οικονομίδου, Καββαθά, Αρτακιανού, Καρπουζά, Βαρουδάκη, Βεργίδου (όλες από την Α1 και μέλη της Εθνικής ομάδας) και Ξαγοραράκη (Α2) ενώ κράτησε από την περσινή ομάδα τις Νίκη Μουντάκη, Ιωσηφίνα και Μαριάννα Ψυλλάκη. Το ρόστερ έχει κλείσει και για να συμπληρωθεί η ομάδα θα συμπληρώνεται από μία αθλήτρια από τις ακαδημίες του συλλόγου, ώστε να δοθεί βάρος και στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής. Τι αναφέρει η κ. Μεμετζή; «Το ρόστερ έχει κλείσει. Δεν θέλουμε να πάρουμε άλλη ξένη, γιατί ζητούμενο είναι να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τις αθλήτριες που έχουμε και οι περισσότερες αγωνίζονται στην εθνική ομάδα». Σχολιάζοντας τα περί . πρωταθλήματος στις μεταγραφές τόνισε « είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, καθώς όπως και πέρυσι είχα το ελεύθερο για να αποκτήσω τις παίκτριες που έκρινα ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Οι διοικούντες της ομάδας μου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και τους ευχαριστώ πολύ. Μυστικό για μεταγραφές δεν υπάρχουν. Απλά, οι αθλήτριες θέλουν να νιώθουν εμπιστοσύνη και κυρίως να ξέρουν ακριβώς τι θα αντιμετωπίσουν. Ξεκάθαρες καταστάσεις χωρίς δεύτερες κουβέντες ή σκέψεις».

Παραμονή

Στον επίλογο αναφέρεται στην πορεία της ομάδας λέγοντας ότι «δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν. Αυτό που θέλουμε εδώ στον ΑΟ Θήρας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα που θα έχει μία σταθερή πορεία στην κατηγορία και θα μείνει για πολλά πολλά χρόνια».Να αναφέρουμε τέλος ότι το ρόστερ της επόμενης περιόδου αποτελείται από τις:  Βεργίδου, Ξαγοραράκη (πασαδόρος), Τένεβα, Βαρουδάκη, Μουντάκη (ακραίες), Οικονομίδου, Καββαθά, Ι. Ψυλλάκη (κεντρικές), Καρπουζά, Μ. Ψυλλάκη (διαγώνιες), Αρτακιανού (λίμπερο)

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares