Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 23:05

«Δένει»… απέκτησε και Κώτσαρη

Μία εβδομάδα συμπλήρωσε ο Πανναξιακός ΑΟ όσον αφορά την περίοδο προετοιμασίας του και ο Γιώργος Προμπονάς, προπονητής των «Μπλε» αν μη τι άλλο θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος καθώς βλέπει να υλοποιούνται οι επιθυμίες του και το ρόστερ της ομάδας να γεμίζει σιγά σιγά.

Μέσα στην εβδομάδα που ολοκληρώθηκε εκτός από τις διπλές προπονήσεις είχαμε και ανακοινώσεις απόκτησης παικτών αλλά και επιστροφές αθλητών, οι οποίοι είχαν δοθεί τα προηγούμενα χρόνια δανεικοί σε ομάδες του νησιού.

Χαφ με εμπειρία

Η πρώτη ηχηρή μεταγραφή ήταν του 25χρονου Βαγγέλη Γαλάνη (αριστερός μπακ – χαφ) ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει βαρύ βιογραφικό και κυρίως παρουσίες στην Εθνική Ελλάδας Νέων. Ακολούθησε χθες η ολοκλήρωση της μεταγραφής κι αυτή είναι από την αριστερή …πλευρά, καθώς αποκτήθηκε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, Κώστας Κωτσαρής που προέρχεται από το Κιλκίς. Αν και είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες της Β’ και Γ΄ Εθνικής επέλεξε τελικά τον Πανναξιακό. Το βιογραφικό του μετράει παρουσίες σε Νέοι Βέροιας (Β’ Εθνική), Αετό Σκύδρας (Δ’ Εθνική), Φωκικό (Γ’ Εθνική), Επανομή (Γ’ Εθνική), Κιλκισιακό (Γ’ Εθνική), Οδυσσέα Κορδελιού (Γ΄Εθνική) ενώ έχει περάσει και από τον Διαγόρα Ρόδου (2012) άρα ξέρει τι εστί Νησιωτική Ελλάδα.

Επιστροφές

Με βάση τον προγραμματισμό της διοίκησης αναμένεται έως το τέλος της εβδομάδας να ανακοινωθούν ένας τερματοφύλακας, ένας στόπερ κι ένας επιθετικός μέσος ώστε ο κ. Προμπονάς από την αρχή του Σεπτεμβρίου να δουλέψει απερίσπαστος ενόψει της σέντρας του κυπέλλου (1η υποχρέωση) στις 20 Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά τις επιστροφές …δανεικών, όπως έχουμε γράψει μέχρι σήμερα εκεί είχαμε τους Σταμάτη Παπανικολάου (κεντρικό αμυντικό) και Νίκο Πιτταρά (μπακ – χαφ) από την Αναγέννηση Νάξου, Κυριάκο Πολυκρέτη (κεντρικό αμυντικό) και Μανώλη Επταήμερο (επιθετικό) από τον Αστέρα Τραγαίας, ενώ ο Θανάσης Περιστεράκης - μετά από πολλά χρόνια – επιστρέφει για 3η φορά στον Πανναξιακό, αυτή τη φορά σε διπλό ρόλο: τερματοφύλακα και προπονητή τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής.

KOTSARIS FASH KILKIS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares