Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 01:05

Κρητικός: Ήθελα πολύ να φύγω από την Σύρο

 Ο Λουκάς Κρητικός  έχει γίνει ένα με τη νέα του ομάδα την Θύελλα και απολαμβάνει την φιλία που του πρόσφεραν απλόχερα οι συμπαίκτες του. Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά την προετοιμασία οι Κώστας Βλαβιανός , Λουκάς κρητικός και Γιάννης Καραμολέγκος , ποζάρουν όλο χαμόγελο, επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα που υπάρχει. Ο Λουκάς Κρητικός έχει γίνει ένα με τη νέα του ομάδα την Θύελλα και απολαμβάνει την φιλία που του πρόσφεραν απλόχερα οι συμπαίκτες του. Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά την προετοιμασία οι Κώστας Βλαβιανός , Λουκάς κρητικός και Γιάννης Καραμολέγκος , ποζάρουν όλο χαμόγελο, επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα που υπάρχει.

Λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του στην Θύελλα Καμαρίου ο Λουκάς Κρητικός δηλώνει σχεδόν ενθουσιασμένος από το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ σε ερώτηση του S.C. σχετικά με τη νέα του ομάδα, τονίζει ότι η Θύελλα είναι μία οικογένεια και οι συμπαίκτες του τον έκαναν να εγκλιματιστεί πολύ γρηγορότερα.

Αγκαλιά

«Έχουμε μία άριστη διοίκηση και τα παιδιά στην ομάδα με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα και με έκαναν να νιώθω λες και βρίσκομαι χρόνια μαζί τους» είπε ο Λουκάς Κρητικός και συνέχισε: «Η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και νομίζω ότι με σκληρή και επίπονη δουλειά θα καταφέρει να πάει καλά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Ανυπομονώ

Τώρα όσον αφορά τον ίδιο προσωπικά ο Συριανός πορτιέρο θεωρεί ότι η Θύελλα θα είναι η ομάδα που θα του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες: «Δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας… θέλω να αγωνιστώ και να την βοηθήσω», ενώ η συζήτηση μας τελείωσε μιλώντας για την εμπειρία του να αγωνιστεί για 1η φορά εκτός Σύρου, όπου είπε: «Ήθελα πολύ να φύγω από την Σύρο και να αλλάξω παραστάσεις… Στη Σαντορίνη θα έχω την ευκαιρία να χαρώ περισσότερο τους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πράγμα που δεν είχα στη Σύρο, καθώς δεν είχα πολλές ευκαιρίες να το κάνω.

Κινήσεις

Μπορεί από την Θύελλα να μην έχει υπάρξει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται κινήσεις. Εκτός του Λουκά Κρητικού με την ομάδα του Καμαρίου προπονούνται δύο «μικροί» που θα αποτελέσουν μεταγραφές για την ομάδα, ενώ παίκτης της Θύελλας θα πρέπει να θεωρείται ο αμυντικός Λουκάς Γιαννακόπουλος, όπως και ο Βραζιλιάνος με πέρασμα από τον Πανναξιακό Fabio. Τέλος την Τρίτη αναμένεται στην Σαντορίνη γνωστός Κυκλαδίτης παίκτης που τα τελευταία χρόνια έχει θητεία σε ομάδα της Γ΄και της Δ΄Εθνικής.

Και εδώ η selfie από τα αποδυτήρια

APODYTHRIA OLOI

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θα μου λείψει η Ελένη Είδε αυτά που ήθελε ο Μαράκης »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares