Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 20:26

Μανθόπουλος: Δεν είμαστε έτοιμοι

12 ημέρες πριν την διεξαγωγή της 1ης φάσης του Κυπέλλου Κυκλάδων ο ΑΟ Σύρου έχει προβληματίσει με την μέχρι τώρα παρουσία του στα φιλικά που έχει δώσει με Αίαντα και ΑΟ Μυκόνου αντίστοιχα.

Ο Μιχάλης Μανθόπουλος βλέπει ότι η ομάδα του θέλει αρκετό καιρό προετοιμασίας ακόμα ώστε να δέσει ως σύνολο και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου, όπου αυτό που προβλημάτισε τον έμπειρο τεχνικό δεν ήταν το τελικό 3-0 που ηττήθηκε ο ΑΟ Σύρου, αλλά η κακή εικόνα που έδειξε η ομάδα του.

Ο ίδιος μιλώντας στο sportcyclades.grτόνισε: «Δυστυχώς δεν ήμασταν καλοί και δεν θα σταθώ στις ελλείψεις γιατί αυτό είναι μία φθηνή δικαιολογία. Παίξαμε πολύ χαλαρά και χωρίς πάθος, γενικά φανήκαμε πολύ ανέτοιμοι με αποτέλεσμα να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Δεν θα σταθώ καθόλου στο σκορ ενός φιλικού αγώνα που έγινε χωρίς καν να υπάρχει διαιτητής, θα σταθώ μόνο στα λάθη που εντόπισα και στα οποία πάνω θα επικεντρωθούμε δουλεύοντας στην προπόνηση».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares