Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 15:47

Νίκη στην πρεμιέρα για τους νέους του ΑΣΑΜ

Στο πρώτο επίσημο ματς για το πρωτάθλημα νέων, ο ΑΣ Άνω Μεράς φιλοξένησε τον ΑΟ Μυκόνου, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο τελευταίο λεπτό ο Ελευθερίου. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους 22 νεαρούς ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές η πρώτη ευκαιρία θα χαθεί στο 15’ όταν ο Hilaj θα επιχειρήσει ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 19’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Δήμα, οι αμυντικοί θα προλάβουν να διώξουν τη μπάλα σε κόρνερ πριν πάρει την κεφαλιά ο Ρραπαϊ.

Τελευταία ευκαιρία για το πρώτο μέρος θα χαθεί στο 27’ όταν από βαθιά μπαλιά του Raja ο Κανιούρας θα τσιμπήσει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας αλλά θα φύγει λίγο άουτ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στην επανάληψη θα χαθεί στο 51’, όταν ο Ρραπαϊ θα επιχειρήσει απευθείας εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα, αλλά ο Πεταί θα πέσει στην δεξιά γωνία του.

Στο 55’ ο ΑΟ Μυκόνου θα μείνει με 10 παίκτες, όταν ο Hilaj θα αποβληθεί με 2η κίτρινη.

Στο 63’ ο κ. Αρμακόλας θα αποβάλει από τον πάγκο τον προπονητή της Άνω Μεράς κ. Τσιφούτη, καθώς είχε έντονη λογομαχία με τον Α’ βοηθό κ. Μαραγκό.

Στο 73’ θα χαθεί ανεπανάληπτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Ρραπαϊ θα βγει τετ α τετ με τον Πεταϊ, θα τον πλασάρει, αλλά η μπάλα θα φύγει ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του ΑΟ Μυκόνου.

(1-0) Γκολ στο 40’ θα πετύχει ο Ελευθερίου με όμορφο σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή και στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Πεταϊ.

Η διαιτητική τριάδα των κ. Αρμακόλα, Μαραγκό και Μπελίτση ήταν πολύ καλή, καθώς το παιχνίδι είχε ελάχιστες δύσκολες φάσεις, με την διαιτητική τριάδα να τα φέρνει εύκολα εις πέρας.

Άνω Μεράς (Τσιφούτης): Ηλιάδης Α., Σταυρακόπουλος Γ., Σιουπουλης Κ., Τσελαϊ Α., Ελευθερίου Ε., Μπομπάϊ Κ., BushajM., Ντουρο Ρ., Δήμας Π., Ρπαπαϊ Κ., Λυκουρης Π.

ΑΟ Μυκόνου (Παπαδημητρίου)α: Πεταϊ Μ., Ξυδάκης Ι., Δακτυλίδης Α. (40’ Αναστασίου Ε.), RajaK., HilajD., Βερώνης Ε., Τσάνη Γ., Παλασης Ι., Σιωζος Π., Κανιούρας Ν., Βερώνης Θ.Δ.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Τεχνική υποστήριξη: Κατερίνα Πολυκανδριώτη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares