Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 07:47

Ο σκληροτράχηλος Νηρέας αντίπαλος του Παμμηλιακού

Με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων (πρωταθλητής Β’ ομίλου τα τελευταία δύο χρόνια) και κρυφό όνειρο το βήμα παραπάνω (κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων) ξεκινάει το φετινό μαραθώνιο του στο πρωτάθλημα ο Παμμηλιακός.

Η ομάδα της Μήλου αντιμετωπίζει το Σάββατο 27/9, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κυκλάδων, τον κακό της δαίμονα Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα στην Πάρο.

MHLOS NEW-2013Θεωρητικά ο Νηρέας έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του το προηγούμενο Σάββατο στο Κύπελλο όταν στο τοπικό ντέρμπι της Πάρου υπέταξε δίκαια τον ΑΟ Πάρου με 1-0 και χτύπησε καμπανάκι. Όμως ανεξαρτήτως αυτού του αποτελέσματος στη Μήλο το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να υποτιμήσουν την Ναουσαία ομάδα. Με προπονητή της πλέον τον αξιόλογο Μιχάλη Παπαδάκη, με τεράστιο έργο δουλειάς στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, ο Νηρέας παρουσίασε ένα σύνολο απέναντι στον ΑΟΠ που φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στη Μηλέικη ομάδα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για την ομάδα που:

-πρόπερσι στην τρελή κούρσα του αήττητου μέχρι τον τελικό με την Μύκονο Παμμηλιακού ήταν η μοναδική που σκόραρε και στα δύο παιχνίδια μέσα στη χρονιά απέναντι στους «κόκκινους», παρά τις ήττες με 1-3 και 1-4,

-πέρυσι ήταν η μοναδική που πέρασε με διπλό (0-1) από τη Μήλο (εντός έδρας ήττα μετά από 3 χρόνια για τον Παμμηλιακό), ενώ και στο ματς του α’ γύρου ο Παμμηλιακός είδε το χάρο με τα μάτια του πριν αποδράσει στην κυριολεξία με το διπλό από την Πάρο (χαμένο πέναλτι για τον Νηρέα στο 70’ με το σκορ στο 0-0).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «κόκκινους» εκτός από τις ενοχλήσεις που ένιωσε, μετά το πρώτο φιλικό με τον Πανσιφναϊκό, ο Τάουλαντ Μάνη-αριστερός μπακ στο εγχειρισμένο από τον σοβαρό τραυματισμό του γόνατο και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Παμμηλιακό: Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Πουλάκης, Πάντος, Σίδερης, Ατανάσοφ, Καλέσης, Καραπετσάνης, Αχμέτ, Σάντα, Μάλλης. Θέση στην ενδεκάδα δικεδικούν επίσης ο Βασίλης Καμακάρης (αντί του Αχμέτ ή αντί του Ατανάσοφ σε ένα πιο επιθετικό σχήμα) και ο Αμαρίλντο Σοσόλι (αντί του Καλέση).

O Nηρέας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μοναδική του απουσία θα είναι ο Χατζία, που αποβλήθηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ Πάρου.

Η πρόκριση από το τοπικό ντέρμπυ, έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία σε όλη την ομάδα.

Όλοι περιμένουν το Σάββατο μία ανάλογη εμφάνιση και ,γιατί όχι, την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πολύ κόσμο στο γήπεδο, ειδικά αν βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Μαρμάρων το οποίο έχει δηλώσει ως έδρα φέτος ο Νηρέας ελλείψει και της τοπικής ομάδας του Αστέρα που δεν δήλωσε συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ώρα έναρξης του έχει οριστεί από της ΕΠΣ Κυκλάδων στις 16.45 και θα τον διευθύνει ο κ.Κουζούμης και βοηθούς του, τους κ.κ.Μουτάφη και Σαργολόγο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Άγιασε» η Υδρούσα Τα τρία αστέρια του Αστέρα! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares